Nova.rs napala Danicu Crnogorčević, stigao odgovor: Ima više škole nego cela vaša redakcija NDH1, majka je, vernica i patriota

0
184

“Ne možemo očekivati da ćemo opstati kao narod. U redu je da svi pevamo “Oj, Kosovo, Kosovo“ i “Veseli se srpski rode“, ali drage moje, koliko imate dece?“, izjavila je nedavno Danica Crnogorčević, pevačica etno i duhovne muzike.

YouTube

Međutim, njena izjava naišla je na osude, koje je portal Nova.rs preneo i pokušao da manipulacijom reči diskredituje Danicu Crnogorčević, piše portal IN4S.

U nizu osuda, na društvenoj mreži Fejsbuk, reči podrške Danici Crnogorčević uputila je Tajana Poterjahin.

“Ovako Nova.rs, kojoj su usta inače puna podrške ženama, pokušava da diskredituje jednu ženu – Danicu Crnogorčević, i to samo zato što je mlada majka, uzorna supruga i vernica. I patriota, naravno. Pitanje je što bi se Danica uzdržavala od komentarisanja „osetljivih pitanja“? Vaše polupismene ideološki indoktrinirane glumice, NVO aktivistkinje i pseudoknjiževnice projektovane u agendaškoj fabrici feminističkih klonova ne skidaju se sa televizija i interneta ispirajući nam mozak svojim neznanjem, mržnjom i ostrašćenošću. To bi bila sloboda govora, zabraniti svakoga i sve što vam se ne sviđa? Pa neće moći. A Danici ste učinili uslugu jer joj je biografija besprekorna, i uz to ima više škole nego cela vaša redakcija +NDH1 + Krindž 1.“, napisala je Tajana Poterjahin.

Podsetimo, Danica je pojac rodoljubivih pesama, rođena je u Baru 1993, a devojačko prezime joj je Nikić. Udata je za Ivana Crnogorčevića, đakona Crkve Svetog Đorđa pod Goricom u Podgorici, imaju troje dece.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime