Novi ministar za brigu o porodici osuđen za mobing!

1
954
Foto: YouTube Screenshot

Ratko Dmitrović iz SPAS, koji je i bivši glavni i odgovorni urednik Večernjih novosti, biće ministar u novoj Vladi Srbije, a dobiće resor kojim će biti zadužen za brigu o porodici, deci i demografiji. Međutim, veliko je pitanje da li je on prava osoba za tu funkciju, budući da je osuđivan za mobing, a pritom je i prizemnim rečnikom govorio o damama.

Mediji koje uređuje Aleksandar Vučić su danas, kao po diktatu, brže-bolje objavili da će jedini ministar iz redova Šapićevog SPAS-a u novoj Vladi Srbije biti Ratko Dmitrović.

Reč je o čoveku koji je u redove ove stranke došao iz Večernjih novosti, gde je bio glavni i odgovorni urednik, a radeći u ovom dnevnom listu bio je osuđen zbog sprovođenja mobinga nad novinarkom Jelenom Jovović, navodi se u presudi obelodanjenoj 2016. godine.

Takođe, zbog Dmitrovićevog mobinga su Večernje novosti morale da plate novinarki 300.000 dinara, i to zbog „nanetog duševnog bola, povrede časti i ugleda“.

Pored toga, na dušu Dmitroviću se stavljaju i brojne diskriminišuće izjave, među kojima je ona na Tviteru, gde se obratio damama koje se bore za ljudska prava.

Diskriminišući tvit Ratka Dmitrovića / Foto: Printscreen

– Zbog čega među feministkinjama i „borkinjama“ za ljudska prava nema nijedne izrazito lepe žene? – napisao je svojevremeno Dmitrović.

1 KOMENTAR

  1. Na celo Ministarstva za brigu o porodici i migracijama postavljen je Ratko Dmitrovic, novinar koji je za vreme nasih bratoubilackih ratova pisao ratnohuskacke clanke.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime