Novi misteriozni bilbordi u BG-u – da li ste ih primetili?

1
1473

Nova nedelja, novi bilbordi u Beogradu koji privlače pažnju. Nakon i dalje misterioznih na kojima „Srbija uvek gubi“ pojavili su se manje misteriozni sa motivima iz istorije Srbije, ali i u vezi njih je nešto tajanstveno – povod zbog koga su postavljeni.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objasnio je na Fejsbuku da je reč o projektu „Slava Beogradu, Slava Srbiji“, koji se organizuje povodom gradske slave Spasovdana i praznika Vidovdana. Beograđani će u narednih mesec dana imati priliku da na 127 bilborda vide slike posvećene važnim događajima u srpskoj istoriji.

Projekat je predstavljen i u Starom dvoru a cilj akcije je, kako kaže Vesić, da se proslava gradske slave i značajnih datuma za prestonicu podigne na viši nivo, te da se građani podsete, a naročito da oni mlađi nauče nešto iz bogate srpske srednjovekovne istorije.

„Danas je u našem Beogradu postavljeno 127 slika na bilbordima sa motivima iz srpske istorije! Slavimo Beograd, slavimo Srbiju, Spasovdan i Vidovdan. Hvala svima koji su učestvovali kako bi ova akcija, koja je organizovana prvi put u našem gradu, bila realizovana“, rekao je Vesić.

Šta vi mislite o akciji, jeste li primetili ove bilborde?

Данас је у нашем Београду постављено 127 слика на билбордима са мотивима из српске историје! Славимо Београд, славимо…

Posted by Горан Весић on Monday, June 3, 2019

 

Izvor: BIZLife

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime