Novi pozivi na linč Dragana Stanojevića

0
877

4856467974782976U Ukrajini se nastavlja pozivanje na linč Dragana Stanojevića. Ovde stvar postaje veoma ozbiljna, jer ukoliko se Stanojević nalazi negde gde bi ga ovi „evromajdanci“ mogli pronaći, njegov život bi mogao da bude ozbiljno ugrožen. Nadajmo se da će srpske vlasti ovde pravovremeno reagovati i uzeti u zaštitu Dragana Stanojevića i sve druge srpske državljane koji se trenutno nalaze na teritoriji Ukrajine.

Zanimljivo je da su Ukrajinske službe bezbednosti, kako tvrde, dobili informaciju o Draganu Stanojeviću, kao navodnom ruskom špijunu, od svojih „kolega“ iz „nezavisnog Kosova“.

„Naša je sveta obaveza da pronađemo i uhvatimo Dragana Stanojevića i da od njega zatražimo da se hrišćanski pokaje za uvrede i krivokletstvo“, kaže se u toj javnoj poternici, objavljenoj danas na sajtu koji ima jasnu asocijaciju na fašizam u sintagmi koja je moto ove družine, a koja glasi: Za oltar i ognjište! (lat. pro aris et focis!). 

Druga poruka koja ima direktan fašistički karakter jeste parola: „Bez falange nema Evrope!“ Zapravo, to je podsećanje na špansku Falangu, to jeste, falangiste koji su, u stvari, bili fašistička vojnopolitička organizacija.

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime