Novi skandal u Topoli: osuđenik sedi u opštini!?

0
161

Novi ljudi  saopštili da su došli u posed dokumenta prema kome je Dragan Manojlovića, suprug opštinske većnice osuđen na deset meseci zatvora, a da kako tvrde- kaznu izdržava  u zgradi opštine Topole!

-Stigla nam je fotografija dokumenta (presude) u koji prvo ni sami nismo mogli da verujemo. Upravo gospodin Dragan Manojlović, suprug opštinske većnice Jovane Marjanović, za koga pitamo šta radi u opštini i po čijem odobrenju  je na odsluženju KUĆNOG ZATVORA od 10 meseci. Zbog zloupotrebe odgovornog lica, kažnjen je kućnim zatvorom i to po dokumentu koji je nama stigao, od 25.2.2021. do 25.12.2021. Dakle, sada je negde na „pola“ mandata. Da li opštinsko rukovodstvo na ovaj način pokazuje ko Topolom zaista vlada? Ko je još kaznu zatvora služio u zgradi opštine? Da li vi to odobravate? Zbog kog dela je osuđen gospodin Manojlović? Da li je on iznad zakona i ko njemu

omogućava ovakve privilegije? Kako je moguće da niko ne reaguje?“- pitaju se Novi ljudi za bolju Topolu.

Oni izražavaju čuđenje „što čovek koji je pravosnažno na izdržavanju kazne svakog dana sedi u Opštini, prima građane, vodi razgovore sa kandidatina za prijem u radni odnos“.

-U šta ste pretvorili opštinu, gospodo? Nikada ovako nešto nije bilo. Što je od svega izgleda najgore po Topolce je činjenica da za ovo sigurno zna i republička vlast, ali i republička opozicija. I svi ćute zbog svojih političkih interesa. Ništa to nas ne iznenađuje, već samo govori da smo kao društvo u Topoli došli evo do ove tačke: da vas osude zbog privrednog kriminala (koji je izgleda opet imao vezu sa lokalnom vlašću) i da kaznu zatvora umesto kod kuće izdržavate u opštini, na stranačkim skupovima, osnivanjem novih firmi, pravljenjem mesnih odbora Bolje Srbije. To je stanje koje nam predstavlja sadašnjost u Topoli i koje nam serviraju Igor Petrović i Dragan Jovanović. Prvi ni sam ne zna gde ide samo neka se ide, a drugi grčevito traži šansu da opet bude poslanik. Opština Topola je bar po tome prva i jedinstvena u Srbiji. Kućni zatvor može se odležati u opštinskim foteljama. San svakog prestupnika- kaže se u saopštenju.

Da Vas podsetimo:  Poništena odluka o doktoratu Siniše Malog

IZVOR: Ucentar

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime