Novim hapšenjem Srbina pojačava se represija Šiptara

0
1018
Hapšenje Srba u službi velikoalbanske ideologije / Ilustracija – KM Novine 2017.

Hapšenjem Srbina na prelazu Bela zemlja, na istoku Kosova i Metohije, od strane tzv „kosovske policije“ nastavlja se represija nad Srbima.

Kako mediji prenose ova služba je potvrdila da je Srbin „uhapšen na osnovu naloga koji je izdao tzv Osnovni sud u Gnjilanu“ misleći pri tom na separatističke „sudove“. Navodi se da je Srbin uhapšen u petak oko podneva i nakon toga je poslat na izdržavanje zatvorske kazne. Ovakva konstrukcija rečenice i postupak koji ona predstavlja, kada su u poslednje vreme učestala su hapšenja Srba, postaje uobičajena norma. Bez ikakvog suđenja i bez ikakvog procesa Srbe odmah po hapšenju šalju „na izdržavanje kazne“.

Upadljiva je činjenica da se ovaj vid represije pojačava sa sve većom predajom nadležnosti u ruke šiptarskim separatistima od strane predstavnika srpske Vlade, naročito sa dolaskom Aleksandra Vučića na vlast i inistrianja da se privede kraju ispunjenje dogovora iz Brisela.

O hapšenjima mediji izveštavaju u jednoj ili dve rečenice i to tako da ne izazove nikakve emocije niti reakciju javnosti. Prema nekim informacijama medijima je „preporučeno“ da šturo izveštavaju o ovim događajima kako se ne bi digla prašina i razotkrio zločin srpskih političara nad svojim narodom i državom.

Nema ni malo sumnje u to da su oni koji sprovode izdaju svesni nesreće koju srpski narod doživaljava ali ih se to ne dotiče. Naprotiv, po svemu sudeći oni su upravo na nesreći srpskog naroda mnogo zaradili i nije za očekivati da dođe do bilo kakvog pozitivnog obrta u skorije vreme a u tom periodu izvesne su katastrofalne posledice po srpski narod i njegov položaj na Kosovu i Metohiji kakav preti da se vrati u zlo doba 19 veka kada su Srbi bez ikakve zaštite ubijani i proganjani od strane banditskih skupina Arnauta a danas od njihovog sistema, koji Zapad želi da predstavi kao „državu“, u stvarnosti imamo samo monstrum ideologiju kreiranja Velike Albanije i mehanizam koji je prati.

Da Vas podsetimo:  Kosovo posle Tačija

kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime