O čemu se ćutalo u zapadnim medijima… (235)

1
1145

Franjo TudjmanULIVANJE STRAHA SRBIMA

Hrvatski nedeljnik „Globus“ objavio je juče scenario dolaska hrvatskog predsednika Franje Tuđman u Vukovar 9. juna ove godine, mada je „u igri“ još jedan datum, 15. juni, samo nedelju dana uoči izbora.

Tuđman će krenuti za Vukovar „vlakom slobode“, a pratiće ga oko 10.000 putnika, obučenih u bela odela kako bi se time, navodno, pokazala želja za potpunim mirom.

To mnoštvo putnika, iako nenaoružano, trebalo bi da ulije osećaj strahopoštovanja najekstremnijm Srbima, piše nedeljnik.

(Večernje novosti, 16.5.1997.)

Nastaviće se…

1 KOMENTAR

  1. milosevic je naj mladi titin sin a tudman naj stari i general sa -19 godina bijo u hercegovini u partizanima po noci oblacijo ustasko odelo a po danu partizansko znaci crvene i crne ustase su osvojile i pobedile srbsku vojsku draze mihajlovica 1946- g. 1990 g. tudman sa bratkom slobodanom miosevica deli jugoslaviju i priznaje avnojske granice nepostojace koje su oteli od srba i zemlju i tertoriju i vukovar srbski bez metka ude tudman sa bojovnicima svojim 1995- godine nad srbima opet su partizani titini izvrsili drugi pokolj i jasenovac

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime