O KiM sa dokumentom iz Skupštine Srbije

1
143

Dva dana se govorilo u Skupštini Srbije o Kosovu i Metohiji a da ključni elemenat nije ni pomenut a kamo li da je diskutovano o tome.Naime, govorilo se o nepriznavanju nezavisnosti ali niko nije govorio o bezakonju, kršenju svih međunarodnih dokumenata i sporayuma zemalja Kvinte, pre svega, i svih drugih koje su u Prištini protivpravno, pravnim nasiljem, instalirale ambasadore.

Taj elemenat kršenja međunarodnih sporazuma, dokumenata, međunarodnog prava Skupština Srbije treba zvanično u najvišem organu vlasti da ozvaniči. Pravnici, diplomate i drugi taj dokumenat treba nazvati rezolucijom, deklaracijom… ili balo kako drugo i na taj način zvanično označiti sve te ѕemlje sa ambasadorima u Prištini, zemljama bezakonja, zemljama rušiteljima međunarodnog prava.

Srbija na svojoj teritoriji ne može niti sme, niti hoće legalizovati bezakonje tih zemaljlja.

A sve te zemlje koje su u Prištini instalirale ambasadore otvoreni su prekršioci, rušitelji važeće R – 1244, Povelje OUN, Bečke konvencije o diplomatiji iz 1961. godine, rušitelji Helsinškog sporazuma od 1. avgusta 1975. godine, rušitelji načela OEBS –a koji se zasnivaju na dekalogu Helsinškog sporazuma i rušitelji Ustava suverene države Srbije.

Kada je Srbije podnela zahtev za prijem u OUN od nje je izričito traženo da se obaveže da sa Kosovom i Metohijom ulaѕi u OUN, i tako je primljena 1. novembra 2000. godine.

Sve zemlje koje su instalirale ambasadore u Prištini pokazale su da su apsolutni rušitelji svih međunarodnih dokumenata i da im nije stalo do nikakvog prava.

U takvom dokumentu Republike Srbije trebalo bi iznačiti poraženu fašističku Nemačku da nema aposolutno nikakvo pravo da kroji granice suverenoj državi Srbiji koja je bila na strani pobednika u oba svetska rata.

U svetu se do sada nije desilo da se jedna zemlja odrekla svoje zemlje i svoga naroda pa neće ni Srbija.

Da Vas podsetimo:  Obaveštenje za čitaoce portala koreni

Priznanjem KiM Srbija bi istovremeno legalizovala bezakonje zemalja koje su instalirale ambasadore u Prištini.

Beograd za sada nema nijedan dokument najvišeg organa vlasti kojim bi se negirala nezavisnost Kosova, zato bi donošenjem ovakvog dokumenta protim zemalja bezakonja i jendostrane proglašenosti nezavisnog Kosova imalo utemeljeni istoijski, pravni i državni značaj.

Piše : Zoran Vlašković

 

 

1 KOMENTAR

  1. Najmanji je problem što su zapadne zemlje prekršile svo međunarodno pravo i postavile ambasade u Prištini. Najveći je problem što su oni poslije petooktobarskog prevrata postavili hulje, veleizdajice, svoje sluge i poslušnike da vladaju Srbijom. Da nije tih i takvih do onog prvog ne bi ni došlo. Pridržavanje R1244 poslednji je zahtijevao zvanično
    Zoran Đinđić 2003. Iste godine je i ubijen, od istih onih koji su ga i postavili na vlast ……… “ Poruka pisca “ bila je toliko jasna, da do dan danas nitko nije zvanično tražio poštivanje R1244 , nitko ju nije ni izustio, do prije nekoliko dana
    Vučić, koji ju je odšutio i prešutio više od deset godina, a koliko je tek dalek put od toga da je spomene do zvaničnog zahtjeva OUN za njeno sprovođenje ???
    KiM ćemo vratiti istog momenta kada se riješimo VELEIZDAJICA !! U paketu sa tim ide i odricanje od EU , jer nas zapad niti ovakve, kao sluge …. ne žele ….. a pogotovo nas ne žele kao slobodne i neovisne !!! Čini se jednostavno , izbor je naš, gubitkom KiM nestaće i Srbija. Krajnje je vrijeme da se “ probudimo “ !!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime