Obećali mu CIPELU ako glasa za SNS na izborima (VIDEO)

1
1629
Foto: printscreen ( Facebook )

Vredi li glas za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku – tri santima? Percipiranje odgovora od strane članova SNS-a je poražavajući sa ljudske, moralne i svake druge strane.

„Zamisli sve te unesrećene žene u svijetu poniženih ratnika“, napisao je Marko Tomaš. A zamislite, Marko ili Milane, Dragane, Miloše, Milena, Milice, Draga, Dragana, zamislite svi vi koji ste ovim tlom koračali – zemlju poniženog naroda.

Kada demagoška oštrica i marketinški trikovi otupe pred jadnom realnošću i stvarnošću, vlasti ne ostaje ništa drugo, do bukvalne kupovine glasova. To znači da je stavila cenu na svakog pojedinca i narod u celini.

Članovi SNS-a za glas nude brašno, šećer, kafu, so, ulje… Zlatno li je doba u kojem je narod prinuđen da proda kružić oko broja, za egzistencijalne namirnice?

Političke stranke gradjanima daju razna obećanja da bi dobili glas na izborima. U Trešnjevici paraćinski naprednjaci…

Posted by Infocentrala Portal on Sunday, March 8, 2020

Ponuda čoveku da u zamenu za glas Srpskoj naprednoj stranci dobije ortopedsku cipelu za nogu kraću tri centimetra ili narodski santima, ponizila je i one koji kupuju i one koji prodaju. Ponizila je buduće generacije, sadašnje i prošle. Ponizila je Srbiju.

– Dobili smo pakete da bi oni dobili glas, da se unaprede. Oni privlače glasove na osnovu toga. Šta ima u paketu? Pa, namirnice, šećer, kafa, so, zejtin. Kažu, jedan Vučićev saradnik će da dođe iz Beograda ovde u Trešnjevicu (selo pokraj Paraćina, prim. aut.) i da radi. Šta smo dobili pored paketa? Rekli su da ću naknadno kao invalid da dobijem jednu ortopedsku cipelu – rekao je čovek iz Trešnjevice direktno u kameru Infocentrale i sve potanko objasnio.

Da Vas podsetimo:  Tanjug do dan-danas nije objavio da je Knin pao

– To smo potpisali ovde i taj Jugoslav (iz Srpske napredne stranke, prim. aut.) je napisao da taj papir ide u socijalno. Rekli su mi da će tamo da mi izmere nogu koja je kraća tri centimetra i da će doktori da mi daju novu cipelu koja će da traje pet godina – kaže meštanin sela pokraj Paraćina.

I tu nema više podela. Nema krezubih, nema „drugosrbijanaca“, nema „naših“, „njihovih“ – njima su svi isti. Svima bi oni nametnuli cenu od – zlatna tri santima. Za šaku jada bi kupili svakoga kog su prethodno doveli u poziciju da proda.

Nije ovo zlatno doba, ovo je doba – zlatna tri santima.

Predrag Đukanović
Izvor: direktno.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime