Objavili vest da je beba stigla u bolnicu pre pada helikoptera

0
951

Teleprompter.rs otkriva da je dnevni list “Politika”juče, 13. marta, objavio vest pod naslovom “Bolesna beba stigla helikopterom u Beograd” u kojoj se navodi da je pre pada helikoptera beba bezbedno primljena u bolnicu.

“Beba od pet dana stigla je večeras helikopterom u Beograd, nakon što je zbog odrona u mestu Pivnice kod Bogutovca, zaustavljeno sanitetsko vozilo kojim je prevožena iz Novog Pazara.

Kako je za RTS izjavio direktor Instituta za majku i dete Radoje Simić, na Aerodrom “Nikola Tesla” bebu je dočekala ekipa lekara sa sanitetskim vozilom za prebacivanje do Instituta.”

Međutim, ta vest je ubrzo uklonjena sa internet portala “Politike”.

OVDE možete pogledati obrisanu vest.

OVDE možete pogledati vest pre brisanja.

Ako sada znamo da je petodnevna beba poginula prilikom pada helikoptera, postavlja se pitanje odakle je isplivala informacija da je beba bezbedno stigla u bolnicu?! Nisu ovo medijska nagađanja, već je reč o zvaničnoj izjavi direktora Instituta za majku i dete!

Podsetimo da je i potera za Markom Milićevim, navodnim ubicom Luke Jovanovića, takođe bila ispunjena brojnim nelogičnostima i misterijama.

Pročitaj: Sve nelogičnosti u vezi sa istragom ubistva Luke Jovanovića

Pročitaj: Laži i nelogičnosti u vezi sa hapšenjem Marka Milićeva

Čudno je i to što se baš ministar Nebojša Stefanovića nalazio u blizini jučerašnje potere za kidnaperima dvogodišnje dvojčice u Beogradu.

Pročitaj: “SLUČAJNO” BIO U PROLAZU: Šta radi Stefanović u poteri za kidnaperima? (FOTO)

Šta se ovo dešava i ko je ovde lud?

teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime