Tomislav Crnojević: Odgovor američkoj bitangi, Montgomeriju…

1
1815

maršSvestan ludila u kojem živim i civilizacijskog bunila koje se iživljava nad našim životima, potpuno mi je jasno da je ovaj tekst kojeg pišem unapred izgubljeno vreme mog čestitog života.

…Ali, kakav bi to život bio da bar po nekad ne pljunemo na smrad oko sebe – i na te ogavne ljudske utvare koje nam nedaju da živimo životom dostojnim čoveka?!

Zato sam, posle dužeg ćutanja, opet rešio da se javno oglasim – jer, kako ćutati kad te sakati umovi vode pod vešala?!

Vilijem Montgomeri, bivši američki ambasador u Beogradu, sada bivše američke vlade i bivše političke administracije, koja je protiv Srbije i srpskog naroda vodila ubistvenu politiku neprijateljstva i mržnje još uvek ima šta reći, iako je kobajagi odavno već politički arhiviran.

Ovaj „čupavac iz kutije“ redovito se vadi iz političkog naftalina i medijski se eksponira svaki put kad američki konkvistadori Srbiji upere svoju „demokratsku“ cev u čelo. Oni, inače, obožavaju slobodu svog političkog nasilja i zato su veoma agresivni kada im Srbi pljunu u usta. A hvala Bogu, dolaze vremena kada će ih i pljuvati sve više!

Vilijam Montgomeri

mont1Bivši američki ambasador u Beogradu i doživotni agent imperijalističke Amerike, zakleti uhoda i žbir srpskog naroda – sada lažni „bizmismen“ u izdajničkoj Crnoj Gori.
…Inače, u srpskim očima poznat kao kauboj bez pištolja i muda, koji voli da se slika sa hegemonističkom zastavom nama omražene i neprijateljske Amerike.
…Kad se ove spodobe slikaju sa svojom državnom zastavom – onda su to ponosne američke patriote. Ali, „nedaj bože“ da se Srbin slika ispred svoje zastave – on istog časa dobija epitet odvratnog srpskog nacionaliste, i postaje noćna mora anglosaksonskog satanističkog establišmenta.
…Političkim rečnikom, to se zove „američka demokratija“!

Dakle, taj dežurni politički mrsomud opet se oglasio – ovog puta, preko „Tanjuga“. Naime, tog blaziranog diplomatskog grebatora nepodnošljivo svrbe Rusi i njihov humanitarni centar u Nišu.

„Žao mi je što to moram da kažem ali generalno, za SAD zapravo i nije važno da li će Srbija odlučiti da se približi Rusiji, dajući ,diplomatski status’ onome što bi trebalo da bude ,humanitarni centar’. Dani Hladnog rata kada su te stvari bile važne za SAD su odavno prošli“ – rekao je, „ser Montgomeri“, taj nadahnuti instruktor laži s američkim državljanstvom i engleskom političkom tradicijom prevare.

U dve rečenice, a u jednom dahu, izgovorio je nekoliko rigidnih laži a da ni trepnuo nije. Zato te, anglosaksonske, diplomatske vucibatine treba uvek pažljivo slušati, i sve što izgovore treba uzeti s rezervom i tumačiti suprotno. Jer, oni lažu čak i onda kad „govore istinu“!

…I najviše lažu, baš, kad „govore istinu“!!!

Analizirajmo, dakle te gnusoidne laži!

…Kao prvo, za Ameriku je itekako važno da „Ruski humanitarni centar“ u Nišu nikad ne dobije diplomatski status. A još veća je laž kad Montgomeri kaže da mu je nečeg „žao“! On pripada „kulturi“ emocionalnog đona. Anglosaksi nemaju taj običaj „žaljenja“ ni u prednacrtu svog amfibijskog karaktera. Oni nemaju sposobnost empatije ni prema kome pod ovom kapom nebeskom, i to je prva stvar koja se o njima mora znati.

Drugo. Dani hladnog rata itekako traju, nikad veći nisu ni bili! Prema tome, i to nas je slagao. Uostalom, ako za Ameriku nije važno to o čemu on sad govori – zašto priča o tome?!

…I zašto se, uopšte, oglašava iz te svoje penzionerske jazbine?!

A onda, podlo i sračunato udara nisko, računajući na tradicionalnu slabost srpske gluposti. Pa, igrajući na kartu srpskih „ludih emocija“, bar kod jednog dela te sluđene populacije ovaj iznogud pokušava da poentira, blefirajući:

„Lično mislim da veliki majstor neutralnosti tokom hladnog rata, maršal Tito, nikad ne bi pristao da ima rusku bazu na srpskoj teritoriji nazvanu drugim imenom. Ali, njegovo vreme je davno prošlo“!

Odmah da ti kažem, diplomatska vucibatino, da je Tito živ – jebo bi vam svima mater, tamo u Vašingtonu! Ne bi vam palo na pamet da Srbe gađate čak ni praćkom, a kamoli da ih još i bombardujete osiromašenim uranijom.

Tito ne bi pristao ni da mu razjebete Jugoslaviju!

…A ne bi pristao ni da napravite svoju bazu na Kosovu i Metohiji, ma koliko god prezirao Srbe!
Na mnogo toga, još, Tito ne bi pristao, ti američka džukelo – kad već tako, od milošte, moram da te zovem!

…Ali?! Pošto Tito nije živ, Rusima je put u Srbiju širom otvoren – Bogu, hvala!

Ne, nisam kontradiktoran. Tito jeste bio srboubica – ali nije bio genocidan prema Srbima, ne bar u tolikoj meri kao što si to ti i ta tvoja klintonovska oligarhija kojoj si služio, ništarijo!

Šaputajući „Tanjugu“ na uvce, ali tako da ceo svet čuje „ser Vilijem“ je rekao (ne ubeđuj me da nisi „ser“, jer to ti neće proći!); dakle – „ser“ Vilijem je rekao i to: „…Odluka o niškom centru biće izuzetno važna za Srbe“.

Interesantno, nekako mnogo lakše izgovara „niški centar“ nego „ruski centar“. Ah, ti Anglosaksi – ti savršeni eksperti relativizacije! Jeste da nemaju smisla za humor, ali zato umeju da prave budalu od sebe. Naravno, to uviđaju samo oni koji misle svojom glavom i čiji je intelekt na visini „srpskog mislećeg bića“, a ne na koti srpskog debiliteta.

…A, onda, vraški diplomatski završava misao: „…Implikacije te odluke snosiće srpski narod a ne SAD“.
O kakvim to „implikacijama“ govoriš, ambasadore u penziji?

…Zašto misliš da je tvoje mišljenje validno, kada si ti politička prošlost američke politike?
Uostalom, otkud ti pravo da pominješ mogućnost bilo kakvih „implikacija“, kada je tvoja američka politika dobila brnjicu od aktuelnog ruskog „političkog faktora“, a koji je uveliko već preuzeo dominaciju nad vašim propalim svetskim poretkom?!

Najzad, zar malo pre nisi rekao da za Ameriku u ovom trenutku nije važno da li će Srbija da se približi Rusiji?!

…Izlapeli čoveče, ako si već patološki lažov onda se bar dogovori sa samim sobom šta ćeš reći, a da samom sebi ne upadaš u usta. Pa, nisu Srbi neobrazovano afričko pleme, iako doduše na svojoj savesti vuku hipoteku primitivnih drugosrbijanskih i trećesrbijanskih plemena. Ali, to je već naša lična kob s kojom sami moramo izići na kraj – bez ičije pomoći sa strane!

tito

Ser, Montgomeri!
… Vi ste Titovi – Tito je Vaš!

Samo budala može ovu tvoju izjavu ne doživeti kao pretnju!

…Ali, Srbi su se takvih pretnji već odavno naslušali – zato, ološu, pošašolji nas po tabanu!

Da! „Implikacije“ te odluke snosićemo vrlo rado – ti, anglosaksonski probisvetu!

…I veoma ćemo rado živeti sa Rusima! Nas i Ruse deli isto pismo, sličan „jezik“ i identični biološki gen – utvaro, anglo(si)filistička, nedokazana!

Gde ste bili kad su bile poplave u Srbiji, demonu natopaktovski?!

…Dok su Rusi spašavali Srbiju, vi ste nam slali pretnje i ucene. Žgadijo prokleta!!!

A sad bi, malo, da se pravimo ludi – i da zaboravimo šta je bilo? Nego, kaži ovim svojima u Pentagonu da pošalju u Srbiju vojne trupe za dekontaminaciju zaražene srpske zemlje. Pa, kad već cmizdrite za srpskim prijateljstvom, i kad vam je već toliko stalo do našeg prijateljevanja uradite nešto za tu napaćenu Srbiju!

I prestanite više da nam serete po glavi!

Ostavite nas na miru i oslobodite nas više te svoje demonske ljubavi – to je tako mali korak za vas, a ogroman za čovečanstvo!!!

Gospodine, Montgomeri, i vi ambasadori neprijateljski orijentisanih ambasada u Beogradu – ako vam nešto nije jasno, čitajte mene! I učite iz mojih tekstova!

Zaboravite na srpske političke analitičare i sve te blazirane skribomane, koji se oglašavaju kao politički eksperti za Baklan i ostale gluposti!

Ako vam je stalo do verodostojnog i autentičnog srpskog mišljenja, onda čitajte ono što vam srpski narod poručuje! A, ja vam to drage volje prosleđujem!

…Ne gubite svoje dragoceno, lopovsko, vreme na dripačke analfabete drugosrbijanštine, koji vam viri iz džepa i dvanaestopalačnog creva!

Na, političare iz srpskog parlamenta ionako ne možete računati ni koliko crnog pod nokat što stane – jer, to je odrođeni srpski soj!

Oni ne znaju ništa o srpskom prabiću i srpskom identitetu! To je krdo srpske otpadije koja je juče rođena, i živi u svojem bolesnom uverenju da je s njihovim rođenjem počeo život na čitavoj planeti Zemlji.

…Eto, vidite, kako pravi Srbin ume prijateljski da vas posavetuje!

A vama, gospodine, Montgomeri, najsrdačnije preporučujem da se vratite u svoju poraženu otadžbinu i pokrijete se ušima do sudnjeg dana – jer, svakom čestitom Srbinu na kurac idete!

…Eto, ako vam je već stalo do srpskog prijateljstva – učinite taj mali napor i oslobodite nas svog prisustva. I ne živite u iluziji – Crna Gora je Srbija!

I kad ljosne ovaj kriminalni režim tog crnogorskog „Alkaponea“ kojeg ste doveli na vlast – i Crna Gora će se vratiti svojoj kući, Srbiji!

Baš kao što se i Srbija, ovoga časa, vraća svojoj materi – Rusiji!

Vi možete crknuti od besa, ali to da sprečite – nikada nećete moći!

Gospodine, Montgomeri!

…U Nemačkoj, na svakim vratima pokretnih klozeta u kojima građevinski radnici obavljaju svoju malu i veliku nuždu, velikim slovima piše – „DIXI“ !

Ako imate osnovne političke pameti i elementarne ljudske kulture – onda znate šta vam valja činiti!
…Diksi!!!

Frankfurt: 16. jul. 2017. na Dan prepodobnog Anatolija

crnojevic

Tomislav Crnojević

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime