„Odlazi Vučiću“

0
135

Zaista odakle početi govoriti o ovom uzavrelom svetu i gde će se prekoračiti linija događaja koja će ponovo u punoj meri afektirati ceo svet teško je reći.

Proizvodnja gladi

Sada i u narednim događajima proba više nema ni za elitu i gde pogreši u lovu na čovečanstvo neće moći ispraviti poteze znajući ipak dobro da je Gospod sudija vremenu i događajima. I dok se odvijaju najrazličitije pripreme za taj okidajući događaj druge faze primene planova Agende, teče i dalje bezkrupulozna borba za uništenje hrane i realizaciju plana proizvodnje gladi bez kojeg bi bilo koji incirajući događaj novog porobljavanja sveta propao. Pa tako Svetski ekonomski forum traži od UN da preuzme kontrolu nad vodama sveta tražeći od svih vlada da razvijaju sistem preuzimanja tog resursa u sopstvenim državama. Širom sveta se uništava živi svet, pa tako se u Australiji, ali i u drugim delovima sveta sistematski uništavaju milijarde pčela tako što se košnice pakuju u plastične kese. Zatim gore farme širom sveta, traži se da bude pobijeno 200 000 goveda zbog klimatskih promena, pritom u Nemačkoj političari zahtevaju da se ograniči konzumacija mesa na 10 gr. dnevno, a u Kini postoji i poljoprivredna policija zadužena za uništavanje privatnih useva. Za to vreme proizvodi se meso npr. svinjetina gde se ubacuju strukture od ljudskih gena, dok se u Kini proizvodi pileće meso od replicirajućih ćelija koje se nezaustavljivo razvijaju, pa je efekat takve hrane na čovekovo zdravlje potpuno nepredvidiv. Oglasio se i čuveni filantrop sa navodima kako su poljoprivrednici najveći neprijatelji čovečanstvu zbog uticaja na klimatske promene, međutim propustio je da istakne da je on najveći privatni vlasnik poljoprivrednih zemljišta u Americi. Dakle kontrola prirodnih resursa je jedan od najzahtevnijih koraka kojeg elita mora odraditi u prihvatljivoj meri da bi se u narednim koracima Agende obračunala sa čovečanstvom.

Da Vas podsetimo:  Opančar „agencija“: Nešto kao analiza

Cirkus i kontracirkus

No pođimo u naše krajeve da razgledamo do kuda je bes elite stigao u porobljavanju srpskog naroda i kako teku pripreme za novo doba ovladavanja balkanskim prostorima srpskog ambijenta. Pa usprkos svim analizama armije okupatorsko-izdajničkih predatora i tink tank resursa stvari ne idu baš tako lako. Pre svega nekoliko stotina hiljada građana Srbije na ulicama Beograda nije baš očekivan događaj i četvrti put u mesec dana i to je možda najgora slika u ovom momentu za nezajažljive oči samoizabranih gospodara sveta. Usput nešto ne radi rasterivanje građana ćoravim zahtevima i anacionalnim vodstvom koje ne spominje teror i nasilje na Kosovu i Metohiji nad srpskim narodom u toj njihovoj novoj agendi borbe protiv nasilja. Svakako najmizernije od svega po ojađeni narod koji se okuplja u velikom broju je taktika vodanja građana nečujnim razglasom kroz Beograd, taktika blokiranja institucija na pola sata i ostali sportovi drske žuto-zeleno-narandžaste opozicije. Na drugoj strani prođe i kontracirkus našeg tzv. predsednika sa brojnim autobus-demokratama iz susednih zemalja, pa i Albanaca sa Kosova i Metohije. Na kraju sav taj opscenarijum zvani kontramiting razjurila je kiša dok je Opsenar ostao da odsvira samom sebi poslednju baladu.

Međutim glavno pitanje je, gde se denula „državotvorna opozicija“, od koga je ona dobila naredbu da ne talasa, da se pravi nevešta ne pozivajući na okupljanje za odbranu Kosova i Metohije u vreme masovnih protesta protiv režima. Prosto se izgubila da ne bi slučajno zasmetala novoj režiji globalista na ovom terenu jer ipak žuto-zelena-narandžasta opozicija ima prednost kod braće globalista.

Vlada nacionalnog spasa

A u međuvremenu na Kosovu i Metohiji odvija se prava drama. Borac za šiptarska prava u liku tzv. srpskog predsednika je pozvao ponižene Srbe da ostave svoju nejač i dođu put Beograda na kontramiting poklonjenja veleizdajniku ne bi li bile dokrajčene i poslednje srpske institucije severa Kosova i Metohije. Tako su ovi Srbi sa Kosova i Metohije u sumanutoj podršci veleizdajniku stojeći zajedno sa Šiptarima na kontramitinu doživeli svu mizeriju svojih odluka. Najverovatnije ovo potezanje za nos ovih nesrećnika je i uzrokovalo onaj izliv besa i upotrebu motki u sukobu svih vrsta oružanih snaga na Kosovu i Metohiji i golorukih Srba. I kako to kažu stari, iz strašnog poniženja iskrsla je bujica gneva koju su videle sve informativne agencije sveta. I to je dobro. Kako inače pokazati distopiju vrednosti nego tom slikom koja, reklo bi se, opisuje početak svetske pobune protiv svih „velikih“ planova elite. Ne treba zaboraviti ni veličanstveni skup podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji u Crnoj Gori kako to i priliči srpskoj Sparti. A u Beogradu skromni skupovi sa još skromnijim zahtevima u kojem opet nema zahteva „Odlazi Vučiću“. Pa su tako u jednom osamljenom okupljanju pred Skupštinom bile i uhapšene četiri naše saborke koje su provele 24 sata u pritvoru. Pa neka Vam je, drage sestre, srećno tamnovanje za Kosovo i Metohiju u tužnom i pretužnom Beogradu.

Da Vas podsetimo:  SMRKNUĆE

Dakle, kako dalje? Dalje možemo samo okupljanjem sa gromoglasnim „Odlazi Vučiću“ i sa gromoglasnim „Kosovo je srce Srbije“ i sa blokiranjem institucija koje treba da traje i danima, možda i sedmicama, makar na smenu zvali u odstojavanje deo po deo Beograda ili deo po deo Srbije. Jer ako plane gnev kada spoznamo koje su dimenzije veleizdaje, pljačke, korupcije, trgovine ljudima i svim resursima ove zemlje, koji su razmeri saradnje sa nacistima itd., neće se moći zaustaviti ni kontrolisati ta bujica nezadovoljstva i besa. Zato budimo doslovno istrajni u blokadama i odlučni u najvažnijem zahtevu „Odlazi Vučiću“.

Rešenje ovog teškog rebusa može biti i Vlada nacionalnog spasa sastavljena od nestranačkih ličnosti u trajanju od jedne godine koja bi presekla gordijev čvor potpunog razorenja državotvorja Srbije jer ne treba opet i opet dati novim stranačkim aražmanima daljnje redizajniranje i propagaciju institucionalnog i teritorijalnog raspada Srbije. Sabor univerzitetskih profesora je u skoro tri godine sedmičnih izlaganja informisao građane Srbije o životno važnim odlukama u toku zdrastvene krize, prvi je ukazivao na planove Ria Tinta, na kompanije prljave tehnologije, izlagači su u brojnim analizama dali presek ovog katastrofalnog stanja u ekonomiji, zdrastvu, obrazovanju, pravno-političkim i bezbedonosnim okvirima i te analize su od prevashodnog značaja za rad jedne takve Vlade nacionalnog spasa koja bi bila sastavljena od članova Sabora, ali i od brojnih drugih ličnosti. Vlada nacionalnog spasa bavila bi se suspendovanjem veleizdajničkih međunarodnih ugovora, ozdravljenjm institucija i pripremom izborne procedure u skladu sa Ustavom u striktnom trajanju od jedne godine kao prelaznom rešenju ove nezapamćene ustavne krize. Zato pozivamo sve na podršku ovom potencijalnom rešenju pre nego što kao država potonemo u destrukciju odavno pripremljenu od okupatora i pre nego što građanski nemiri preplave celu Srbiju. Svakako i ovom prlikom pomenimo grupu građana pred Skupštinom koja je dočekala more ogorčenih građana Srbije posle 1000 dana opstojanja pred Skupštinom.

Da Vas podsetimo:  Sirotinjski House of Cards

„Srbi su zaista savest sveta, a možda se svet pouči još nečemu od ovog nesalomivog naroda“

Autor: Gordana Kangrga-Mikulić, dvostruki magistar elektrotehnike, inicijator sam i organizator Sabora Univezitetskih Profesora u okviru kojeg ste svedoci mnogih izlaganja naših cenjenih profesora i doktora nauka petkom u prostorijama Ćirilice. Desetine izlaganja u okviru Sabora možete pogledati na sajtu: www.suprof.org

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime