ODMAZDA: Vučićev brat smenjuje po opštini Čajetina zbog afere “Zlatibor“

1
2397

andrejBrat premijera Aleksandra Vučića, Andrej Vučić, počeo je da smenjuje ljude u javnoj upravi koji su podržali predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića u nameri da zaustavi Zoranu Mihajlović oko prodaje najskupljeg zlatiborskog zemljišta jednom biznismenu, tvrde čelnici opštine Čajetina.

– U nervozi, jer su im osujećeni planovi oko raspodele plena najskupljih zlatiborskih pašnjaka, Andrej Vučić počeo je sa nekontrolisanim smenama i otpuštanjima u republičkim javnim preduzećima, svih onih ljudi koji su javno stali uz predsednika opštine Čajetina u naporima da sačuva Zlatibor od najezde haračlija i zaštite državni interesi, navodi se u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom internet sajtu opštine Čajetina.

Dodaje se da su po kratkom postupku bez kriterijuma redom “skinute glave”‘ direktora EPS-a u Čajetini, upravnika odmarališta Dunav na Zlatiboru i njegovog zamenika, rukovodioca skijališta na Torniku, a najavljena je i smena direktorke Katastra u Čajetini.

– Svi su uklonjeni sa rukovodećih mesta samo zato što poštuju pravo i pravdu, što imaju svoj stav u vezi pljačke državne zemlje na Zlatiboru i što su jasno stavili do znanja da ne daju svoju opštinu kriminalcima, zaključuje se u saopštenju.

Podsetimo, Teleprompter.rs je prvi preneo saopštenje predsednika opštine Čajetina, Milana Stamatovića, u kojem je pisalo da je ministarka Zorana Mihajlović svojim potpisom poklonila više od dve hiljade hektara najskupljeg zlatiborskog zemljišta jednom biznismenu.

Kako se afera razvijala, po proverenom receptu, ustanovljeno je da ministarka Mihajlović uopšte nije znala šta je potpisala. Navodno su administrativni radnici u njenom ministarstvu jednom biznismenu poklonili dve hiljade hektara zlatiborskog zemljišta!

teleprompter.rs

1 KOMENTAR

  1. Hm,hmm..to su,bezbednosne VOST mere,da ne bidne “ zlatibore siri svoje grane i prihvati mlade partizane“, doduse i Seslj je tu izvodio “ predvojnicku obuku“ za svoje kokardase.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime