Omalovažavanje Dodika u naslovima Vučićevskih medija…

0
49
Dodik i Putin ( Foto : printscreen nspm.rs )

Zluradi naslovi Vučićevskih medija povodom sastanka Milorada Dodika sa Vladimirom Putinom, pored toga što u prvi plan ističu tvrdnje istrgnute iz konteksta, svedoče o sledećem:

1. Aleksandar Vučić podriva položaj Milorada Dodika koji se do sada pokazao kao dosledan partner Rusije. Slabljenje Dodika je deo evro-američkog plana za ukidanje Republike Srpske, a Vučić je jedan od ključnih pro-zapadnih političkih igrača za sprovođenje tog plana. RS po njihovim zamislima treba da bude postepeno ukinuta i utopljena u integralnu BiH, kao što su i Srbi na Kosovu i Metohiji zahvaljujući Vučiću ostali bez poluga izvršne i sudske vlasti države Srbije i gurnuti u institucionalne okvire tzv. „Kosova“.

2. Omalovažavanje Dodika u naslovima Vučićevskih medija treba da prikrije činjenicu da, za razliku od Dodika, u Sankt Peterburg nije otišao Aleksandar Vučić (a setimo se kako se doskora AV hvalisao svojim susretima sa Putinom), niti iko drugi od visokih zvaničnika Srbije.

Foto : printscreen nspm.rs

3. Dokle god na čelu Srbije budu ljudi koji imaju neiskren odnos prema Rusiji, naša država će imati sve manju mogućnost da u ključnim trenucima zatraži i dobije pomoć jedine svetske sile koja hoće i može da pomogne Srbiji i Srbima na svaki dostupan način.

Ili ćemo napokon početi da se delatno i dosledno približavamo Rusiji, ili ćemo završiti kao okupaciona zona NATO-a.

Piše: Mladen Obradović
Izvor: nspm.rs

*Autor je urednik kanala „Srbi za Ruse“

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime