ON je postao sve zvanično u Srbiji

2
1073

On je počeo da odlučuje i kad će Narodna Skupština da radi. On je postao sve zvanično u Srbiji, dok njegov brat kao glavnokomandujući g**narske partijske vojske u pozadini privatizuje Srbiju i uvodi strahovladu jedne sekte.

vucicNe znam ko i koliko detaljno prati šta bolesnik sprovodi i koji mu je bolesni plan, ali ako se nastavi ovako, u jednom momentu će biti jako teško da ta sekta ode s vlasti normalnim putem. Zapamtite šta sam vam rekao.

Svašta je Srbija videla i doživela na političkom polju, naročito u novijoj istoriji, ali ovakvi podmukli sektaši koji perfidno uvode strahovladu jednog čoveka i njegovog brata, to se videlo nije. I toliko to organizovano i sistemski pokriveno rade.

Oni već sad ne mogu da odu normalnim putem sa vlasti, što će se pokazati jednog dana kad naspram sebe budu imali egal protivnika i kad počnu da padaju. A desiće se to. Tada će se pokazati na šta je ta sekta sve spremna i šta će izazvati u Srbiji.

Nisu ni malo naivni. Vrhuška koja stoji iza njega kao okupacionog namesnika i koja i nije vidljiva javnosti, nije ni malo glupa. Naprotiv. Sve je jako dobro osmišljeno. A fanatizam su stvorili među masom koja ga podržava i kod koje su stvorili njegov kult kao kult sektaškog šamana. Oni su gladni i bosi, dobrim delom, ali su spremni da ti oči iskopaju za njega.

Ovde su sve institucije izgubile smisao. Ajde što živimo u matriksu i sistemu koji je sam po sebi laž i okupacija ali u okviru koga smo prinuđeni na komunikaciju sa određenim institucijama u procesu realizacije osnovnih životnih potreba, nego smo došli u situaciju da isfrustrirani ideološki akrobata postaje prisutan na svakom koraku i on postaje sinonim za svaku instituciju u kojoj vlada negovanje njegovog kulta. To postaje nepodnošljivo i jako opasno.

Da Vas podsetimo:  Zemlja bez voznog reda

Marko Radulović

www.facebookreporter.org

2 KOMENTARA

  1. Joj, zašto Koreni, uz ovaj tekst, nisu stavili onu sliku AV gde na njega lete muve? Da nam bude jasnije šta je to ON. Ovako to ON baca u zabludu jer tako gordo zvuči. A nije čovek.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime