Ona je prava majka

2
1016

Biljana Pejčić (46), koja se već 24 godina uspešno bavi prikupljanjem lekovitog bilja na Staroj planini, tvrdi da čajevima pomaže ljudima koji imaju problema s različitim vidovima steriliteta!

10686947_10152912123001320_2809398792926672111_n
foto:blee

– Najveća nagrada za moj rad je kad dobijem vest da je neko ko dugo nije mogao da dođe do potomstva, dobio bebu. Tu nema kraja mojoj sreći – kaže Biljana Pejčić, koja već nekoliko godina živi u divljini Stare planine, u zabačenom planinskom selu Jelovica, u Srbiji.

Ona kaže da se tokom dvoipodecenijskog staža bavljenja lečenjem uz pomoć bilja specijalizovala za ovu bolest koju svojim preparatima “uspešno leči u ogromnom broju slučajeva”.

Biljana već nekoliko godina živi u divljini Stare planine, u zabačenom planinskom selu Jelovica. Zahvaljujući njenim preparatima, prema njenim tvrdnjama, na svet je došlo oko 900 beba.

Evidenciju o “svojim” bebama, Biljana uredno vodi u povećoj knjizi koju ljubomorno čuva od tuđih pogleda.

– Biću zadovoljna tek kad u ovoj knjizi, koju čuvam poput neke vrste relikvije, ne bude upisana imena 2.000 beba. Iako sam rođena u Prokuplju, udala sam se za čoveka sa Stare planine, iz Jelovice, tako da ovde s porodicom živim u predivnom ambijentu u netaknutoj prirodi. Stara planina je zaista biser prirode i prava riznica lekovitog bilja.

Tokom dvoipodecenijskog staža bavljenja lečenjem uz pomoć bilja, specijalizovala sam se za steriliitet koga svojim preparatima uspešno lečim i to u ogromnom broju slučajeva. Nemoćna sam jedino kad bude invazivnih intervencija poput operacija na reproduktinim organima, inače u svim ostalim slučajevima ima pomoći- kaže Pejčićeva za Telegraf.rs.

Ona priznaje da je povod za njenu “specijalizaciju” to što je i sama imala problema sa začećem.

– Vrlo dobro znam kakve su to muke, patnje i koliko je to teško životno iskustvo za svakoga ko ima te probleme. Zbog toga s velikim zadovoljstvom pomažem svima. Najveća nagrada za moj rad je kad dobijem vest da je neko ko dugo nije mogao da dođe do potomstva, dobije bebu. Tu nema kraja mojoj sreći – kaže naša sagovornica, pa nastavlja:

Da Vas podsetimo:  Marko iz Novog Sada putuje po svetu u invalidskim kolicima i u toj neverovatnoj avanturi obišao je 10 zemalja

– Za spravljanje preparata koristim bilje sa Stare planine, poput listova divlje jagode, zlatnice, babinog zuba, lincure… Moje terapije koriste, osim običnog naroda, i političari na visokim funkcijama u našoj zemlji, estradne zvezde i mnogi drugi uspešni ljudi kojima finansije nisu problem, pa su probali sve moguće medicinske metode, da bi im na kraju pomogla uz pomoć prirodnih preparata sa Stare planine – kaže Pejčićeva.

Ukoliko želite da stupite u kontakt s njom, možete kontaktirati redakciju portala Telegraf.rs, a oni će vam proslediti telefon gospođe Pejčić.

izvor:dogodilosedanas.com

2 KOMENTARA

  1. zamolio bih vas ukoliko mi mozete pomoci kako bih mogaodobiti kontakt broj telefona od biljane jer yaista mi je potreban radi toga kako bih mogaodobiti taj caj jer vec nekoliko godina se rudim sa mojom suprugom ali sterilitet moj je slab hvala vam unaprjed
    sebastijan

  2. Imam 43godina I hocu da zabremenim. Rekli su mi da skoro I vise nemam plodnih jaja I da se ne nadam. Pre dve godine zabremenila seam po prirodni put ali sam pobacila. Dali Imam neka sanse I Dali vredi da probam da Vasim metodama?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime