Oni ostaju ovde, lepo im je u Srbiji – radujmo se, braćo!

3
1278

I naravno, više nema nikakve sumnje – najveći broj lažnih azilanata će ostati u Srbiji. A i oni koji odavde odu, biće vraćeni iz zemalja EU na osnovu sporazuma o readmisiji koji je 2008. potpisala Koštuničina vlada. Zadatak „azilanata“ (budućih džihad ratnika) svodi se najpre na to da se u srpskoj kući okupe u dovoljnom broju, te da onda na srpskom tlu naprave Kalifat Serbia, koji će kasnije poslužiti kao baza za dalji prodor ka Evropi. Nažalost, većina Srba, čini se, nije svesna da se Srbija danas nalazi u većoj opasnosti nego 1389.

Kada se tako nešto konstatuje, ne treba misliti da se tu radi o ksenofobiji ili paranoji – reč je o realnom poimanju stvarnosti. Ko god hladne glave sagleda sve one neosporne činjenice kojima danas raspolažemo – američko stvaranje IDIL-a, uloga Mekejna (Vučićevog „prijatelja“) u organizovanje najstrašnijeg terorističkog režima u 21. veku, Vučićevo naprasno prijateljstvo sa dva Muhameda, šeikom bin Zajedom i prevarantom el Alabarom, pozivanje „azilanata“ da ostanu u Srbiji i nasele opustela srpska sela, izjava Momira Stojanovića o nameri EU da u Srbiji podigne gradove za „izbeglice“ sa stotinama hiljada stanovnika i slično – morao bi da bude svestan da se Srbija ubrzano približava provaliji.

Ukoliko se srpske granice odmah ne zatvore, posebno one prema Makedoniji i Bugarskoj, za nekoliko meseci društvena i politička situacija u zemlji će se toliko izmeniti, da više ni Bog građanima Srbije neće moći da pomogne. Građani Srbije će postati izbeglice u vlastitoj zemlji, oni koji neće imati kuda da beže… A Srbe, posebno, niko neće hteti nigde da primi.

D. G.

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime