Opa.. funkcioner prijavljen za polno uznemiravanje finansijer SNS !?

0
395

Među 25 Kragujevčana koji su donirali po 40 hiljada dinara Srpskoj naprednoj stranci pred izbore- nalazi se i ime Zorana Mladenovića. Igrom slučaja upravo je visoki funkcioner Skupštine grada Kragujevca Zoran Mladenović prijavljen od strane dve radnice u gradskoj upravi- za polno uznemiravanje! Da li se radi o istom čoveku ostaje da se vidi..

Da podsetimo gradski pravobranilac Branko Petronijević izjavio je drugog februara da je Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu prosledio krivične prijave koje su mu podnele radnice gradske uprave protiv gradskog funkcionera Z.M, „zbog polnog uznemiravanja“.

Branko Petronijević

Petronijević je rekao da su se dve radnice gradske uprave obratile najvišim funkcionerima Skupštine grada Kragujevca i tom prilikom podnele pisanu prijavu u kojoj su navele da su od Z.M. „doživele polno uznemiravanje“, o čemu je blagovremeno obavešten gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, koji mu je odmah naložio da se u tom slučaju „postupi u skladu sa zakonom“.

Nedavno se oglasio i Savez samostalnih sindikata Kragujevca ističući „da je neprihvatljivo je da nadležni državni organi ni nakon mesec dana od prijave nisu javnost obavestili o rezultatima istrage u slučaju polnog uznemiravanja, među zaposlenima u Gradskoj upravi grada Kragujevca“.

– Koliko je nama poznato, nisu ni saslušali oštećene žene, ističu u predsedništvu Saveza samostalnih sindikata Kragujevca.

U ovom sindikatu naglašavaju da su najdirektnije upoznati sa ovim slučajem.

Predsedništvo je istaklo „i da je potpuno neprihvatljivo takvo ponašanje jednog gradskog funkcionera i daje punu podršku oštećenim ženama da istraju u svojim namerama, izražavajući poštovanje prema njihovoj hrabrosti“.

Izvor: UCENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime