Opančar agencija, javlja … Tekuće operacije

0
1388

Operacioja „Bizon“ –Ђ, terazijski Crnogorac, poznat i pod imenima Bizon i Đuka moler, koji se izdaje i za advokata  (šta je sa ovom mojom strukom – ko sve nije advokat), glavno zanimanje – političar, i to napredni, član glavnog odbora SNS, dakle jedan od glavnih, posle svojevremenih noćnih radova na čišćenju Državne lutrije Srbije pod kodnim nazivom „Moler“ (vidi Priča o Đuki moleru www.opancar.com ), dobio je novi zadatak – da očisti i svoju stranku od onih koji nisu dovoljno napredni, a po kojima je Vođa opleo – ispostavlja se do danas bezuspešno, na poslednjoj sednici Glavnog odbora.  On će u znak protesta suspendovati sve svoje stranačke aktivnosti, jer kako navodi Blic „ne želi da se bori za one koje je predsednik stranke Aleksandar Vučić, na nedavnoj sednici Glavnog odbora, „direktno prozvao za najgore moguće bestidnosti“, a koji su, kako je naveo, i nakon toga „nastavili sa starom praksom“.

Naravno, on će tu operaciju voditi, što bi pravnici rekli, u svoje ime i za svoj račun, tako da ne treba sumnjati da Aleksandar Vučić o tome pojma nema!

Operacija Megatrend v. Javno tužilaštvo Republike Srbije – Povodom tužbe koju je Savez za Srbiju podneo protiv Megatrenda i Ministra unutrašnjih poslova, Dr Neboše Stefanovića, zbog sumnje u validnost njegovog akademskog obrazovanja, oglasio se Megatrend i to sa njvišeg nivoa, preko predsednika Saveta, akademika Ljubiše Rakića, koji je kako navodi dnevni list Danas, zbog politizacije tog slučaja tražio da lično pogleda dokumentaciju o studijama Nebojše Stefanovića, pa je to pogledao i utvrdio da je ceo postupak rađen po postojećem zakonu o Univerzitetu.

Očekuje se da Javno tužilaštvo Republike Srbije uputi posebnu zahvaalnicu akademiku Rakiću, jer im je rešio ovaj osetljiv slučaj, tako da sada više neće biti potrebe niti da se Nebojša Stefanović izvodi na poligraf, niti da se prema njemu sprovode druge istražne radnje kao što je to nedavno bio slučaj u opsežnoj istrazi koja je vođena protiv Milana Raddoičića, potpredsednika Srpske liste na Kosovu, koji taj posao vodi iz Beograda, jer ga kosovski istražni organi traže kao jednog od osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića.

Time je istovremeno otklonjena i ljaga koju je onaj tajkun Đilas pokušao da nanese uglednom Univerzitetu Megatrend, a sve zbog toga da bi skrenuo pažnju sa silnih nepočinstava protiv ove države, o čemu ovaj režim redovno obaveštava javnost još od svog dolaska na vlast.

A što se Megatrenda tiče, vidi o tome i u tekstu Megatrend, takođe na www.opancar.com

Operacija „Lepota“ – „Ružna je ko mungos“, i više od toga – „ružnija je od Đilasa, i od Boška Obradovića i Sergeja Trifunovića, od Vuka Jeremića, ružnija je od sve četvorice”, reče haški osuđenik, još uvek narodni poslanik, Vojislav Šešelj, za novinarku dnevnog lista Danas, koja je u tekstu povodom godišnjice sećanja na žrtve Srebrenice navela da je tamo izvršen genocid.

Time je učinjen novi krupan korak u daljem razvoju srpskog parlamentarizma, jer je sada u skupštinsku praksu pored dosadašnjih uglavnom verbalnih argumenata unet i dodatni estetski kriterijum, na čemu je predsedavajući izrazio zahvalnost rečima – Hvala Gospodine Šešelj!

Očekuje se da u tom smislu bude formiran i poseban skupštinski odbor na čelu sa Gospodinom Šešeljom, čija je lepota inače neupitna, dok bi za člana odbora ispred ove „opozicione“ stranke bila kandidovana Vjerica Radeta, ne samo zato što ispunjava zahtevani estetski uslov, već i zato što je  još tokom diskusije po ovom pitanju svesrdno podržala Vojislava Šešelja.  

Operacija „Bristol“ – Bitka za hotel Bristol, vezana za izgradnju projekta „Beograd na vodi“ se nastavlja. Branioci, koje čine preostali borci nekada slavne jugoslovenske vojske koji su ostali verni Srbiji, koji su tu pre 30 godina posle ratnih dešavanja na ovim prostorima privremeno smešteni, a kojima država Srbija duguje rešenje stambenog pitanja i dalje odolevaju, dok vojska Srbije, na čelu sa poznatim vojnim strategom Aleksandrom Vulinom, pokušava svim silama da ih iseli u novi privremeni smeštaj, jer su stanovi koje je grad Beograd svojevremeno obezbedio za rešenje njihovog stambenog pitanja netragom nestali, a Vojska Srbije tokom ove ofanzivne akcije, ne želi da saopšti gde i kako – zbog vojne tajne!

Prema poslednjim izveštajima sa ratišta napadači su braniocima zadali žestok udarac putem diverzantske akcije pod kodnim nazivom „Kompletni idioti“, koji su pod zaštitom noći putem proverene taktike ranije primenjene pod poznatim imenom „Rušenje u Savamali“, prodrli u zapečaćene stanove na gornjim spratovima tog objekta – čijim ključevima raspolaže isključivo Vojska Srbije, i neopaženo u kanalizacione cevi postavili diverzioni materijal – plastične kese i sl.  a potom odvrnuli slavine i izazvali poplavu u stanovima branilaca. Interesantno je da ni ovog puta – na poziv poplavljenih, policija nije reagovala.

Borba se nastavlja – branioci najavljuju štrajk glađu, napadači se tome ne protive, jer u ratu su sva sredstva dopuštena. Time bi ovaj rat mogao da bude i okončan. 

Žrtvama bi pomoć bila organizovana u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, na čijem čelu je Zlatibor Lončar, čovek sa iskustvom u takvim situacijama.

Dragiša Čolić

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime