Opet o nečijim lažima…

1
1076
Nikola Janić

Jedan od komentara na moj tekst http://www.koreni.rs/odgovor-vucicevom-simpatizeru/ bio je takav da na njega nisam mogao da odgovorim u prostoru za komentare, a u tom komentaru je pisalo:

”Написа овај господин Јанић да портал Корени не прима никакве дотације и да не пишу текстове мржње о Вучићу. Зашто нам није изнео неки доказ? Само задње време је неколико његових писама упућених господину Вучићу и помоћнику министра Поповићу пуни су мржње. Ако нисте читали прочитајте текстове чији је аутор лично он, Никола Јанић!”

O donacijama portalu www.koreni.rs najbolji odgovor je da objavim skenirani mejl od pre mnogo godina (a slične ponude za doniranje portalu dolaze povremeno i dalje):

Što se tiče ”mržnje” u mojim zadnjim pisanjima takođe nije potreban komentar. Postavljam linkove ka tim ”tekstovima mržnje” a posetioci portala kao i oni koji su imali prilike da ih pročitaju na drugim sajtovima, neke pogledaju i zaključe da li u njima ima mržnje, ili su napisani iz brige i ljubavi prema zemlji u kojoj sam rođen i narodu od koga potičem:

http://www.koreni.rs/odgovor-vucicevom-simpatizeru/

http://www.koreni.rs/bilo-tada-a-isto-je-i-sada/

http://www.koreni.rs/posle-popovica-lagala-je-i-popovicka/

http://www.koreni.rs/odgovor-popovicu-na-njegov-odgovor-janicu/

http://www.koreni.rs/odgovor-miodraga-popovica-na-pismo-nikole-janica/

http://www.koreni.rs/neshvatljiva-desavanja-i-propusti/

http://www.koreni.rs/sadasnji-su-takodje-bili-bivsi/

http://www.koreni.rs/otvoreno-pismo-vucicu-1998-tadasnjem-ministru-informisanja/

http://www.janic.se/?p=2944

http://www.janic.se/?p=2934

Nikola Janić

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime