Oslobodilački rat u Sloveniji!?

2
1227

Rakic DraganInternet je za mnoge po nekada dosadna stvar ili sredstvo za promociju slika i video snimaka o tome kako jedan nedozreli i nevaspitani dečak udara stariju osobu koja «smrdi« u tramvaju, ili kako neka pevaljka ugrađuje silikone, da bi naduvala grudi i stražnjicu.

Dok se to radi svesno i savesno u Srbiji, drugi, kako to neki Kanađanin reče, naša bivša braća,vrše propagandu na sve moguće načine, i na dobro izabranim sajtovima. Na istim postoje diskusije, koje u glavnom organizuju poznavatelji «ljudskih prava», «demokratije» i «anti-agresorske politike». Ko su oni, zna se. Amerikanci i većinom oni, a na njihove teme onda se uključuju, «braća» Slovenci, Hrvati, Bosanci i Šiptari.

Na «Linkedin» sajtu jedan američki savetnik i ekspert za politiku, Martin Edwin Anderson, objavio je pre nekoliko dana članak jednog isto američkog lista pod naslovom «Molotov-Ribbentrop defender gets new title…» u kojem ovaj pokazuje sliku Putina sa Hitlerovim brkovima itd. Da stvar bude ozbiljna, Martin Edwin A. je to objavio na sajtu Amnesty International discussion.

Na primedbu da nije istinito ni prikladno porediti Putina sa Hitlerom, javila se jedna “socijalni pedagog”, Slovenka T.M. koja je odmah napisala da je “Haški sud oslobodio Šešelja, kriminalca, a zašto to niko ne spominje” (?) i ponovo, na primedbu da u naslovu stoji da se radi o Putinu, a ne o Šešelju, ista odgovara, “ a oslobodilački rat u Sloveniji“?!

Naravno tu se podrazumeva “agresija srpske JNA protiv demokratske Slovenije “.Sve je pisano na engleskom i na francuskom jeziku, i pristupačno lektiri onih koji govore te jezike. I opet bi samo bih ponovio, čast izuzecima, da dok mnogi Srbi u dijaspori i oni u Srbiji kukaju kako nemaju ‘leba da jedu », i pucaju na političke neprijatelje i biju i gaze starce, oni iz bivše Titove komunističke Juge se nadmeću kako da ocrne sliku Srbije. Postavlja se pitanje da li Srbi znaju šta je to nacionalna svest i sta su to nacionalni interesi? Da li je to ‘leb ili nešto drugo ? Da li se postavlja pitanje na osnovu čega ili koga svet «uslovljava» Srbiju ? Zar je svet toliko upoznat sa svim detaljima da može da postavlja uslove ili to čini neka propaganda ?

Da Vas podsetimo:  Kosovo je Srbija, to odzvanja u srcu svakog Rumuna

Čini se da u Srbiji važi princip politike ćopavog, prvo ja pa posle drugi. Ne postoji ni jedan jedini ozbiljan NVO koji štiti interese naroda, i sve se svodi opet na neke titoističke samokritike, što se prevodi kao patriotizam. Dok svi ostali brane svoje zemlje, Srbija brani svoje stomake.

Dragan RAKIĆ
Nice-France

2 KOMENTARA

  1. Postovani gospodine Rakic

    Da li je moguce da se Vama mora objasniti da je narod u Srbiji u velikom raskoraku sa srpskom vlascu? Znate li ko u ovoj jadnoj zemlji donosi odluke i zastupa tu zemlju u svetu( bajagi u ime naroda)? Imate li jos pitanja?
    Ja bih Vas zamolila da nam date taj link sa interneta, gde su se oglasila nasa bivsa braca? Hvala!

    • U pravu ste gospodjo VeMI. Ovu jadnu srbiju ne vodi narod (kao sto navodno demokratske zemlje zapada vodi). Zapadnjaci, vodjeni rimskim papom, (namerno nisam napisala velikim slovom), MISLE da su demokrate! Samo, oni ne moraju da vode brigu o svojim „stomacima“ dokle god nash pravoslavni svet postoji i daje im energiju za bedne pare da se ne smrznu zimi i rade za njih za male pare, ovde u Srbiji. Covek mora ipak da oseti sta znaci prazan stomak. Saglasna sam sa misljenjem da Srbi vode racuna o svojim stomacima jer im nije preostalo nista drugo-prazan stomak je cudo. Vlast je jedno a narod je drugo. zbog vlasti smo i „popili“ bombe u „MILOSRDNOM ANDJELU“. Valjda je bio milosrdan i nije nam napravio haos kao u Siriji, Libiji, Egiptu, Gazi i da ne nabrajam svo te zapadnjacko „milosrdje“.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime