Otac ministra Stefanovića uhodi i špijunira radnike u Telekomu!

1
6823

GNrV7KHOtac ministra Nebojše Stefanovića, Branko Stefanović, direktor u Telekomu, uhodi i špijunira radnike, saznaje Teleprompter.rs.

Otac Nebojše Stefanovića, ministra unutrašnjih poslova, Branko Stefanović, direktor u Telekomu, sve češće uhodi i špijunira radnike nakon što je Teleprompter.rs objavio ispovest jednog zaposlenog u Stefanovićevom sektoru koji ga optužuje za maltretiranje.

Pomislili bi da se ministrov otac smirio nakon teksta u Teleprompteru. Međutim, kako kaže naš sagovornik koji radi u Telekomu, “čika Branko” počeo je sada da špijunira i uhodi zaposlene!

– Otac ministra policije nastavio je da se iživljava nad radnicima Telekoma. Pošto se u posao ne razume i svojim neznanjem ne može doprineti poboljšanju rezultata Telekoma, ovaj nekada simpatični primitivni brka je postao primer kako počasti menjaju ponašanje. Glavna “čika Brankova” zanimacija sada je uhođenje, a mnogo voli da zna ko je kako obučen, ko je kada i sa kim razgovarao, kada je otišao na sastanak i kada se vratio, priča jedan od zaposlenih u sektoru koji vodi ministrov otac.

Dodaje da je “čika Branko” svojevrsni voajer u Telekomu!

ZHVKSDg– Ovaj polupismeni čovek, koji je simbol nepotizma u Srbiji, organizovao je novo “testiranje” radnika Telekoma. On je pre početka “testiranja” kao pravi voajer sedeo sakriven u svojim kolima i posmatrao svoje potčinjene kako dolaze na posao. Po završetku “testiranja”, stariji Stefanović je svoje radnike zadržao još nekoliko sati na još jednoj u nizu seansi uvreda, pretnji i zastrašivanja. Uopšte nije govorio o poslu, jer ni sam ne zna šta mu je posao, priča za Teleprompter.rs radnik Telekoma.

Naš sagovornik dodaje da je otac ministra Stefanovića u Telekom zaposlio sestrića, a na platnom spisku u Stefanovićevom sektoru nalazi se više radnika koji uredno primaju plate, ali ne dolaze na posao.

Da Vas podsetimo:  Pripadnik BIA priznao: pratio sam Đilasa

Podsetimo, Branko Stefanović postao je pre godinu dana direktor sektora za velike poslovne korisnike u Telekomu i to preko veza u Srpskoj naprednoj stranci do kojih je došao uz pomoć sina ministra.

Stefanović je u Telekomu radio 16 godina kao referent, pa je godinu dana pred penziju postavljen na direktorsko mesto.

teleprompter.rs

1 KOMENTAR

  1. pa šta se čudite,brkin otac je poznati titov udbaš Ćća stefanović,Rankovićeva desna ruka,a od 1944 tas je udba pobila više od 70000 Srba,bar po dostupnim spiskovima.Znači više nego svi ostali okupatori zajedno.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime