Otkriveno šta predsednik Srbije DORUČKUJE: ‘LEBAC I SALAMU! Sram te bilo Srbijo!

1
393
Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Vučić je na Instagram nalogu „Budućnost Srbije“ objavio fotografiju doručka, koji deli sa ministrom Tomislavom Momirovićem i v.d. direktorom Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom.

„Najbolji doručak. Pola kile hleba za svakoga, majonez, mortadela i paradajz. Spremni za obilazak novih gradilišta na Istoku Srbije“, napisao je Vučić na Instagramu.

Tako je javnost Srbije saznala da predsednik ipak nešto i pojede tokom svog dvadesetsedmočasovnog radnog vremena, te da sem što se oblači iz fundusa, jede i sirotinjsku mortadelu, nejverovatnije kupljenu kod Matijevića, što je velika sramota za Srbiju kad je to dozvolila.

Ništa lignje, ništa kavijar, jastozi, sirevi, ništa drugi specijaliteti posle kojih obavezno ide kvalitetno i skupo vino. ‘Lebac i salama, paradajz i majonez je ono čime je prinuđen da se hrani naš ubogi predsednik. Mlada žena, sitna deca, sve poskupelo a i tek će na jesen, i pare samo idu na sve strane, tako da je naš siroti predsednik prinuđen da se, kao i većena naroda, hrani lošei neredovno, ali nekvalitetno.

Nadamo se bar da pored proždrljivog Drobnjaka i alavog Tome Mone, naš predsednik nije ostao gladan.

Gde si sad Dragane Đilase da izvadiš neki evro od onih 619.000.000, pa da pozajmiš čoveku da pregura dok malo ne stane na noge! Gde ste Srbi koji se kunete na vernost našem predsedniku, jel hoćete opet da nam predsednik opet ode za London pa da prodaje eksere, pošto ovde jedva kraj s krajem sastavlja?

Zato, sram te bilo Srbijo što ti je predsednik sirotinja, a živela mortadela, živeo Aleksandar Vučić. Živeo i Matijević!

Izvor:Politički.rs

1 KOMENTAR

  1. Neverovatno! U članku je očigledno namerno izostavljen izveštaj o opet planiranom NAPADU NA (buduću?) VUČIĆEVU DECU. Svi znamo koliko je loša hrana koju naš ubogi AV u nedostatku sredstava za život mora da jede. I to u žurbi, onako usput, jer želi da što pre usreći srpski narod mitingovanjem i praznim obećanjima. Jede negde na livadi i na motor haubi nekog automobila, lično izložen zagađenom vazduhu i lošoj hrani! Jede on, ko bi to rekao, hranu svog gladnog naroda koji je u prevelikoj želji da udovolji svima, doterao skoro na prosjački štap. Ali ON za silne kredite pravi autoputeve i dovlači strance da nas iskorišćavaju i to za naše pare. Ne plaši se, junak, čak ni boga ni crkve jer je i popove postrojio u jedn red. iako je neko očigledno planirao 98-mi- ili 198-mi -koji bi đavo znao koji je atentat po redu. Dovoljno mu pola kile hleba sa gomilom nezdravih aditiva, mortadela koja „kipi“ od hemikalija kao nitrosamini (prouzrokuju rak!) fosfati, konzervansi i fungicidi itd-, zatim uvozni a ne domaći, seljački paradajz -do peteljke napumpan hemikalijama itd. itd. Baš ta gomila hemikalija su NAPAD NA BUDUĆU VUČIĆEVU DECU koju možda zbog uticaja hemikalija na njegov seksualni život čak ni uz pomoć vijagre neće više moći da napravi! Prava sramota koliko bezbednjaci loše čuvaju srpskog „prvorođenog“. Umesto da mu odmah otmu tu sirotinjsku otrovnu hranu i (opet) ga usmere na kavijar, parma pršutu, dimljeni losos, italijanski parmiđijano ređiano sir idr. oni dozvoljavaju po ko zna koji put napad na Vučićevu DECU. Mora da ih je Đilas opet podmitio da nastave sa u režimskoj štampi svakodnevno do detalja opisivanim napadima na Vučićevu decu i porodicu! Stidi se Đilase, stidi se Srbijo!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime