Otužna izjava Vučića o Velikoj Albaniji

0
881

Najavljeno preuzimanje srpskog univerziteta iz Prištine sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici od strane tzv., „vlade Kosova“, a uz očiglednu dozvolu zvaničnog Beograda, je jedna od poslednjih institucija srpske države koja će nestati sa Kosova i Metohije.

Picture 980Već se javno govori i u Beogradu i u Prištini da će doći do prestanka platnog prometa između Srbije i njene južne pokrajine čime dinar kao sredstvo plaćanja prestaje da važi a Beograd zajedno sa Briselom, Vašingtonom i Prištinom snažno učestvuje u stvaranju još jedne albanske države na Balkanu.

Zato otužno deluju izjave Aleksandra Vučića predsednika Vlade Srbije koji se navodo protivi stvaranju «Velike Albanije» kad on sam bez ikakvih nedoumica učestvuje u njenom nastajanju. Nije preterano reći da se takav vid nacionalne izdaje u istoriji Srba do sada nije događao a sličan primer će se retko gde naći u svetu gde se zbog gole vlasti žrtvuje teritorija, narod, tradicija, religija… Žalosna je činjenica da pred ovom izdajom svi zatvaraju oči, počev od Ustavnog suda, SPC, SANU do predsednika Republike.

Kad smo već kod predsednika Republike, Srbi na Kosovu i Metohije se pitaju da li je Tomislav Nikolić konačno napisao platformu o Kosovu i Metohiji imajući u vidu da je još pre pola godine izjavio da je sa pisanjem pri kraju. Izgleda dok predsednik Republike napiše platformu do tad će predsednik Vlade da preda i prizna samoproglašenu tzv., „republiku Kosovo“.

U Kosovskoj Mitrovici 09.04.2015. godine
Patriotski blok KiM

Pripremile: KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime