Otužni podizvođač radova Angele Merkle i Toni Blera

1
1084

Dan pre nego što je u direktnom prenosu posetio najstariju baku u Beogradu, Nadu Pavlović (107 leta), Aleksandar Vučić je, takođe u direktnom prenosu, još jedared pokazao ko je najveća “baba” u Srbiji- on, lično!

Naime, nalik onim zluradim babama što povazdan abruju s košilukom huleći na sve i svakoga, ponajviše na svoje, Vučić je posetu Boruta Pahora, predsednika Slovenije, iskoristio da se po ko zna koji put presamiti ko narikača nad mikrofonom i zaleleče tragičnu istinu kako ga njegov narod ne razume, ne shvata mesijansku viziju i naravno ne želi da mu bude bolje jer smo primitivno pleme koje lovi doručak, moli se kamenom oblutku i još dugo ne planira da siđe s grane s koje nas očinski vabi bananom, ali avaj, uzalud.

Naravno, govorio je o Kosovu i Metohiji, njegovoj jevanđeljskoj borbi da sačuva barem metar privida kako nije besramno izdao sve, i našem nerazumu da shvatimo suštinu “kompromisa” jer na zavetnoj svetinji valja voditi računa kako o interesima Albanaca tako i o interesima zapadnih “saveznika” koji se otiru pomažući nam da raspetljamo taj čvor- prevezujući ga u omču oko vrata čitave Srbije!

Ako ne u svesti i savesti, verujem da negde u Ustavu piše kako je obaveza, OBAVEZA predsednika Srbije da vodi računa isključivo i interesima Srbije, no, rekoh, tragedija je što na Andrićevom vencu stoluje podizvođač radova Angele Merkel i Toni Blera a ne predsednik, nikako državnik, koji je, eto, pun razumevanja i za interese onih koji su ’98. i ’99. pokazali da se najživlje interesuju za mrtve Srbe i nealbance!

Da se razumemo, nisu svi Albanci glavoseče i krvnici, Kosovo i Metohija je i njihov dom ali je naša kolevka, naš zavet, naš iskon i naša večnost, no oni čiju vlast zdušno podržava, s kojima pregovara i šuruje, kojima podvodi Srbiju- najgori su đavolji nakot i jedini njihov interes je što više srpskih groblja i što manje oltara, i tačka!

Da Vas podsetimo:  "MALO LI JE ZA VALJEVO"?

Zar o njihovim interesima brineš, Aleksandre Vučiću?!
Isti onaj Aleksandar Vučić koji se do dolaska na vlast zaklinjao da ni stopa najsvetije srpske zemlje neće biti data poganima, da bi danas toliko insistirao na “kompromisu” koji, naravno, podrazumeva da nas kompromisno nema na Kosovu i Metohiji, a da oni kompromisno prete velikom Albanijom do Kalemegdana?!

Ne samo što prete već prilježo rade na tome, ali se to s prozora tvog kabineta ne vidi od koprene zlatnog doba u koje si nas uveo, jel da?!
Kompromisno ti je svega jedan dan smetala “vojska kosova”, to zborište najvećih krvnika, više je i ne pominješ?

Kompromisno se negde potkrade kao sporeda vest skravljenje aši svetinja, paljenje i pljačkanje domova povratika, prebijanje mučenika što se na pradedovini usuđuju da progovore jezikom Dečana, Gračanice, Deviča, Zočišta, Samodreže, pećke svetinje…

Kompromisno Srbi ne mogu na zadušnice u Đakovicu?!

Kompromisno ćemo zaboraviti Staro Gracko, Goraždevac, Peć, Klinu, Klečku, Bajgoru, Belaćevac, Radonjićko jezero, Junik, Paštrik, Košare, Orahovac, Veliku Hoču…

Moramo misliti na interese onih što su u Krumi naživo izdadili srce detetu od 20 leta?!

Kompromisno nećemo nikad više pitati gde su glave oca Haritona i Stefana?!

Gde su kosti iz prekopanih grobnica?!

Gde su čitava groblja?!

Na čijoj je zemlji prokleti Bondstil?!

Gde su tela div- junaka, dece, palih na Prokletijama?!

Čiji je koren šam- duda u pećkoj porti?

Što je najgore, nije malo onih koji veruju u tvoju laž kako Srbija može napred samo ako se ne osvrće za sobom, ne shvatajući da koliko god išao napred- za tobom ostaje ognjište, dom, jedino čemu se uvek vraćaš!

Može Srbija napred bez Kosova i Metohije, napred u ništavilo!

Da Vas podsetimo:  Elita u Srba

Napred bez praga, kolevke i groba!

Napred bez krsta i oltara!

Napred bez vekova u dane koji će je pitati: “Ko si ti, neznanče, i šta tražiš ovde, uboga lutalice?!”

Napred da se taj “čvor” razmrsi i jače stegne u omču…

Ako je interes Srbije da postoji bez Kosova i Metohije, veruj, mada to odlično znaš Aleksandre Vučiću- Srbija može postojati još jedino u tužnom sećanju na narod koji je prihvatio da postoji kao senka kojoj se otrgao čovek…

Mihailo Medenica
Izvor: dvaujedan.wordpress.com

1 KOMENTAR

  1. šta je tu čudno,ovo su deca i unuci onih što pevaše 1944.MI IMAMO TRI NAJ VEĆA SINA ENVER HIDŽU,TITA I STALJINA.Svi su do jednoga ti komunisti pobegli za beograd,a ostadoše na KIM,Srbi koje su predali arnautima na klanicu.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime