Otvoreno pismo Aleksandru Vučiću

2
1743

Gospodine predsjedniče Srpske napredne stranke,
obraćam Vam se ovako javno i otvoreno, baš u stilu „PRAVDE ZA DAVIDA“. Ukoliko želite pred izbore podržati Vašeg „pobratima“ Milorada Dodika učinite to mimo ubijenog mučenika Davida Dragičevića, njegovih roditelja i „PRAVDE ZA DAVIDA“. To šta Vaši stranački „potparoli“ mjesecima čine u korist Milorada Dodika, a zloupotrebljavajući našu borbu za istinu i pravdu, neka Vam svima služu na „čast“. To govori o vama, o nama nikako!

Vidimo Vaši stranački potparoli su preko Vaših medija već „razotkrili“ najnoviji „izdajničko-plaćenički napad“ na Republiku Srpsku, pa je svi zajedno baš svojski „branite“. Po Vama ispde da mi u „PRAVDI ZA DAVIDA“ pratimo kud se kreću Kormakova i Lavrov, pa i po tome organizujemo „akcije“. Zanimljivo! Svi znaju da je ministar Lukač angažovao svog zeta Nedeljka Luburu i njegovu kompletnu upravu za sprečavanje terorizna i ekstremizma (plus sve kumove!) da nas prate danonoćno. Pa kako onda nisu „registrovali“ kakve kontakte ili organizovanje onoga šta Vaši i Dodikovi potparoli (čitaj: masno plaćeni) prezentuju javnosti?

Eto nije Milorad Dodik svog provokatora poslao na Davidov trg da prijeti Davoru Dragičeviću kako bi izveo ovu posljednju manipulaciju, nego smo mi sve to inscenirali. Svi znaju kakav je Davor Dragičević i njegove reakcije možete stoprocentno pretpostaviti. Na svaki događaj Davor dolazi pred institucije i javno postavlja pitanja. To je već nebrojeno puta učinio i kakav je problem bilo pretpostaviti šta će uslijediti nakon posljednjeg projektovanog incidenta?

Baš je bilo teško pretpostaviti da će Davor doći da javno upita policiju zašto nije odreagovala na ovog provokatora i na njegove prijetnje. Još lakše je bilo pretpostaviti da ćemo mi iz „PRAVDE ZA DAVIDA“ stati iza njega, kao i uvijek. Zašto smo proveli noć pred PU Banja Luka? Pa je li iko obratio se Davoru i odgovorio na pitanja koja su ga zanimala? Jok, dočekaše sa puškama i jedinicom za podršku grupu koju su ponajviše činile naše hrabre članice. Žene!

Da Vas podsetimo:  Milanović odgovorio Majkama Srebrenice: Izjave vam piše Bakir Izetbegović, vi ste politička organizacija

Šta objavi RTRS? Dva mladića, Draško Stanivuković i Adam Šukalo, predvodili „napad“ na policiju. Pored nas prekaljenih ratnih veterana, redom dobrovoljaca koji su stvorili Republiku Srpsku, mlađahni Draško će „predvoditi napad“. Znate li gospodine predsjedniče SNS-e zašto niko od tih „velikih branilaca“ Republike Srpske mjesecima neće da stane ispred nas i pogleda nas u oči (nego samo reaguju medijskim lažima)? Pa svi se mi međusobno poznajemo, a još bolje znamo ko, gdje i kako je ratovao.

Iza Davora Dragičevića prvi su stali njegovi saborci i ratni vojni invalidi (ne mislim na plaćenička udruženja!). Dakle, oni koji su bukvalno krvarili za Republiku Srpsku, a nisu je tužili i tražili odštetu za duševnu bol – poput „režimskog heroja“ Dragana Lukača. Zamislite, kompletna ologarhija Republike Srpske jedva je pronašla jednog borca da se sa njima solidariše, ali im je problem što je i taj svoje ratovanje debelo unovčio. Ratni profiter, baš kao i njegovi politički šefovi. Na drugoj strani stojimo mi koji odlično znamo kako smo stvarali Republiku Srpsku i koji nikada ništa zauzvrat nismo tražili. Možete svi zajedno lagati koliko vam drago, ali istina je samo jedna.

Za kraj, reći ću Vam samo još jedno. Mnogo toga oko ubistva Davida Dragičevića sam već objelodanio. No, još nisam pomenuo Vas gospodine Vučiću. To ne znači da mi neke stvari nisu poznate, nego samo da Vas još uvijek nisam pomenuo. Međutim, Vaši potparoli dobrano se trude da „neka pitanja“ ubrzaju.

Sa te strane, baš kao i ovim Dodikovim „stručnjacima“, nudim tv-duele – pa neka javnost procijeni ko govori argumentima, a ko spinuje i laže. Ko god „PRAVDU ZA DAVIDA“ stavlja u bilokakav kontekst sa „obojenim revolucijama“ neka javno izađe na duel i iznese svoje „argumente“. Samo: doznaće ljudi i kakvi su kontraargumenti. Doznaće i ono šta bukvalno boli sve vas „profesionalne Srbe“, koji Svetosavlje poimate kroz novac i vlast.

Da Vas podsetimo:  Kremlj: Istina o eksplozijama na „Severnom toku“ iznenadiće mnoge

Imali su građani i Republike Srpske i Srbije nagledati se kako „režimski heroji“ poput Lukača djeluju. Kada o meni iznose laži, sve medijski dobrano popraćeno, mnogo su „pričljivi“. E kad treba mene pogledati u oči i odgovoriti na par pitanja „junački“ im ispada telefon iz ruku. Mjesecima se satiru uklanjajući taj snimak sa društvenih mreža, da ne bi javnost vidjela kako prolaze ti „silni stručnjaci“ kad se u oči pogledamo. Kako vrijeme odmiče ni ime mi ne smiju pomenuti jer su vidjeli kako su prošli oni što su takvu grešku načinili. No, to govori o njima, pa i o vama koji ih plaćate.

„Zabranjeni analitičar“
Borislav Radovanović

P.S. Ovo „zabranjeni analitičar“ je zbog nebrojeno krivičnih, disciplinskih i radno-pravnih nezakonitih postupaka kojima me godinama izlažu u nastojanju da me slome – kako ne bih i nadalje objavljivao ono šta znam i mislim.

Borislav Radovanović
radovanovicborislav.blogspot.com

2 KOMENTARA

  1. Којешта. Овакво писање није забрањено ни у Српској ни у Србији. Напротив, награђује се. Сенвичима…

  2. Ма*уне, једном заврши причу о повећању пензије. Причаш исту причу свакодневно, а ништа ниси урадио по том питању, заједно са својом свитом. Да ли чекаш да пензоси помру или ти да завршиш каријеру па да се реши проблем пензија. Одлучи се најзад и остави лупетања по страни, неки си, назови лидер, имај осечај за своју вредност личности, ако је осећаш људски. Пензионере власт и председник гледају својим очима помоћу наочара ММФ.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime