Otvoreno pismo građanima R. Srpske

0
869

srpski saborOtvoreno pismo građanima Republike Srpske

Zabrinuti za sudbinu Republike Srpske , za njen opstanak i budućnost , Srpski sabor Zavetnici oseća dužnost da se obrati njenim građanima.

Poštovana braćo i sestre, građani Republike Srpske ,

Idealna prilika za sprovođenje takozvane obojene revolucije u Republici Srpskoj jesu predstojeći izbori , zakazni za 12. oktobar 2014 godine.

Oni koji danas žele da ukinu Dejtonski sporazum bili su nemoćni da nas vojno poraze, da nam nametnu svoje vrednosti i fizički i duhovno nas eksploatišu. Zapadni centri moći svoj prvi veliki poraz su doživeli upravo u Republici Srpskoj i zbog toga je ona danas ponos , ne samo srpskog naroda , već i čitavog slobodoljubivog dela sveta . Stvorena krvlju i žrtvom njenih sinova, a očuvana ljubavlju svih nas .

Ipak , danas posle dvadeset dve godine, ona je ugrožena više nego ikada !

Republika Srpska je premrežena brojnim lažnim nevladinim organizacijama koje se sa istih ideoloških pozicija bave različitim društvenim pitanjima, nastojeći da ih uz pomoć medija pretvore u tačke okupljanja nezadovoljnih građana, koji treba da posluže kao “ pešadija “ u obojenoj revoluciji . Sve ove takozvane nevladine organizacije su pod kontrolom jednog centra koji koordinira njihov rad, finansiranje , obuku , i neposredna dejstva.

Vojničke uniforme su zamenili odelima, ratne oznake – nevladinim organizacijama , a ratne izveštače – medijima koje su stavili pod svoju kontrolu .

Sve je spremno da još jednom odigraju svoju poznatu revolucinarno – šarenoliku igru . Uloge su podeljene , akteri obučavani u zapadnim ambasadama , a sve je podržano novcem fondova koji su i osnovani za proizvodnju revolucija u zemljama koje nisu pod kontrolom i koje pokušavaju da sačuvaju makar mrvu svoje nezavisnosti .

Podsećamo vas , braćo i sestre , da je sudbinu koja je danas namenjena Republici Srpskoj , Srbija doživela pre 14 godina . Verujući u bolje sutra , deo srpskog naroda poveden od strane onih koji su se skrivali iza demokratskih parola , učestvovao je u oktobarskoj revoluciji i 5.oktobra 2000. godine Srbija postaje politički , ekonomski i duhovno okupirana zemlja! Država ostaje bez svojih strateških resursa , a na vlast se , iz izbora u izbore , dovode političari koji se odriču svakog atributa državnosti , ali i dela po dela teritorije .

Da Vas podsetimo:  Rusija neće priznati Kosovo čak iako joj zapadne marionete u Srbiji uvedu sankcije!

Zbog toga je više nego ikada važno da Srpska ostane jaka i stabilna za sve nas !

Vešte manipulacije i naručena istraživanja javnog mnjenja, plasirana uz pomoć pojedinih medija u Republici Srpskoj koji su pod kontrolom Fondacije Konard Adenauer i Evropske banke za obnovu i razvoj, ne smeju biti faktor koji će odlučiti da li će Srpska postojati i u budućnosti!

Srpski sabor Zavetnici nastojaće da u periodu izborne kampanje javnosti Republike Srpske dostavi niz podataka, informacija i dokaza o delovanju stranog faktora na izbore koji su pred nama, a pojedince koji rade za strane interese pozvati na javno sučeljavanje i odgovornost.

Srpski sabor Zavetnici,
Beograd, 20. septembar 2014. godine

(Za Korene priredio: Danijel Igrec)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime