Otvoreno pismo srpskim političarima na vlasti u Srbiji

0
2058

Srpskim političarima van vlasti i svim Srbima sveta

Gospodo političari na vlasti u Srbiji, Vi koji ste tankom većinom već odavno nevoljnog srpskog biračkog tela izabrani kao najviši politički predstavnici srpskog naciona, pokažite se dostojnim poverenja te vrlo relativne većine i zadobijte podršku, poverenje i ljubav ogromne većine naroda.

Jer Vi bi trebalo da predstavljate ovaj narod, pitajte ga za mišljenje!

Raspišite referendum!

vladimirNemojte nas učiti (ne)pameti i govoriti „Kosovo i Metohija već odavno nisu pod srpskom vlašću, to je realnost sa kojom se moramo pomiriti“, jer čitava Srbija nekoliko stotina godina nije bila pod srpskom vlašću (Osmanlije), čitava Srbija 1915-1918. nije bila pod srpskom vlašću (današnje EU-članice i „NATO-demokratije“ Nemačka, Austrija, Mađarska, Bugarska), čitava Srbija 1941-1945. nije bila pod srpskom vlašću (današnje EU-članice i „NATO-demokratije“  Nemačka, Austrija, Mađarska, Bugarska, Italija), pa se Srbi ipak nisu pomirili sa tadašnjom realnošću.

Raspišite referendum o nedodirljivom ustavnom imperativu neotuđivosti Kosova i Metohije!

Nemojte nas učiti (ne)pameti i govoriti „mi pregovorima sa EU i NATO-paktom branimo srpske državne i nacionalne interese, mi smo uspešni, mi ne prelazimo tzv. crvenu liniju, mi ne priznajemo arbanašku pseudo-državu“, kada ste upravo na putu da predate tuđinu srpsku Svetu zemlju a sve da bi Srbija i definitivno postala „laka ženska“ EU-moloha i NATO-pakta a Srbi (eventualno, mada ne isuviše verovatno) njihovi i zvanični, kako-tako trpljeni podanici i dobrodošla topovska hrana, manipulisani konzumenti i rđavo plaćeni uslužnici.

Raspišite referendum o nedodirljivom ustavnom imperativu neotuđivosti Kosova i Metohije, kao i o članstvu u EU i Nato-paktu!

Raniji srpski vlastodršci su, kao i Vi danas, govorili o „realnosti“, napustili Republiku Srpsku Krajinu i prepustili je hrvatskim – uskoro i zvanično – kako-tako trpljenim podanicima i dobrodošloj topovskoj hrani, manipulisanim konzumentima  i rđavo plaćenim uslužnicima EU-moloha i NATO-pakta.

Da Vas podsetimo:  Vučić, zima i odgovornost za stanje u EPS-u

Gde su danas Srbi iz drevne Srpske Krajine?

Zar ćete pristati da budete saučesnici pri finalizovanju iste takve sudbine Srba Kosova i Metohije i prepustiti ih arbanaškim – uskoro i zvanično – kako-tako trpljenim podanicima i dobrodošloj topovskoj hrani, manipulisanim konzumentima  i rđavo plaćenim uslužnicima EU-moloha i NATO-pakta.

Gde će već sutra biti Srbi iz srpske kolevke, Kosova i Metohije?

Zar zaista želite da tvrdite, da ne znate da su potom na redu Vojvodina i Raška oblast, da je na redu gušenje, poništavanje i eliminisanje Republike Srpske – hoćete li i pri tome da budete saučesnici?

Gde će odmah potom biti Srbi iz Vojvodine, Raške, Republike Srpske?

Raspišite referendum o nedodirljivom ustavnom imperativu neotuđivosti Kosova i Metohije, o članstvu u EU i Nato-paktu, o jasnom i obavezujućem stavu narodne većine u odnosu na Vojvodinu, Rašku i Republiku Srpsku!

Gospodo političari na vlasti u Srbiji, Vi koji ste tankom većinom već odavno nevoljnog srpskog biračkog tela izabrani kao najviši politički predstavnici srpskog naciona, odustanite od pogrešnog i grešnog klanjanja „zlatnom teletu“ Zapada, koje je tako očigledno napravljeno od beskrupuloznog i samozaljubljenog, samoživog i nadasve vlastoljubivog, nemoralnog i anti-etičkog (ali i neprevidivo srbofobnog) čelika.

Pomislite pravovremeno na preskupu cenu, koju Vi upravo – u ime naroda – ugovarate, ne, na koju Vi upravo pristajete a koju će čitav narod, sada i u budućnosti, u Vaše ime morati da plati!

Prestanite da nas učite (ne)pameti i da jurite ka fatamorgani, koja nije sraskida da i svoj sopstveni okot guta – priupitajte o tome Grke, Špance, Portugalce, Irce, Bugare, Rumune, možda uskoro i Italijane pa i Francuze.

Pitajte njih, koji već plaćaju svoju (mnogo manju od čvrsto i neizmenljivo planirane srpske, ali ipak preskupu) cenu za to, kako se osećaju kao zvanični, kako-tako trpljeni podanici i dobrodošla topovska hrana, manipulisani konzumenti i rđavo plaćeni uslužnici EU-moloha i NATO-pakta.

Da Vas podsetimo:  Milivojević: Kad mrtvac može da bude živ, budala – mudra, a hulja sveta

Gospodo političari na vlasti u Srbiji, Vi koji ste tankom većinom već odavno nevoljnog srpskog biračkog tela izabrani kao najviši politički predstavnici srpskog naciona, podelite na vreme, dok još nije kasno, svoju aktuelnu i pretešku odgovornost sa čitavim svojim narodom i

Raspišite referendum!

Na dne sećanja na Prepodobnu mučenicu Evdokiju, 14.3. 2013.

Vladimir Umeljić

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime