OVE GODINE U KATARU, DOGODINE U PRIZRENU!

0
136

Novi dres reprezentacije Srbije koji će ORLOVI nositi u Kataru na svetskom prvenstvu izazvao je dosta polemika na društvenim mrežama. Izdvajamo jedan komentar sa stranice Heroji košara:

PRIŠTINSKI KORPUS U POHODU NA KATAR!

Kao po nekom običaju, sve što je SRPSKO izazove polemiku, sve što je nacionalno ne valja, a sve što nam se plasira sa zapada je divno i vredno pažnje. Tako je danas i sa novim dresom fudbalske reprezentacije Srbije, jer postoje oni kojima smeta SRPSKI grb na tom dresu!

A ja kažem, da konačno možemo da budemo ponosni na grb fudbalske reprezentacije Srbije jer je moja prva asocijacija kada sam ga video bio grb Prištinskog korpusa, pod kojim su se naši junaci borili na Kosovu i Metohiji braneći Srbiju.

Kao što su se naši momci borili 1998 i 1999. na Košarama protiv NATO agresora, plaćenika, Legije stranaca, OVK terorista i regularne Vojske Albanije, tako očekujem i od naših momaka da se bore u Kataru.

Isti ovaj grb nosio je Tibor Cerna, kada je herojski poginuo na Košarama, nosio ga je Predrag Peđa Leovac kada je tri dana bez hrane i vode vodio borbu za granični kamen C4. Nosio ga je i Ivan Vasojević Jaguar, kada je sa svojih 12 braće krenuo u kontra napad protiv 300 šiptarskih terorista i porazio ih.

Nosio je ovaj grb i general Delić čiji su hrabri vojnici odbranili Srbiju na Paštriku i porazili neprijatelja.

Nosili su ga oni koji su pobeđivali i zato je ovaj grb pobednički!

Dvoglavi orao raširenih krila nalazi se i na grbu Nemanjića i on simbolizuje državu i crkvu, pa će naši momci u Kataru imati i podršku Boga i naše Srpske pravoslavne crkve.

Da Vas podsetimo:  Da li uživate na protestu Marinike Tepić dok vas siluje Tatjana Vojtehovski?

A ovi kojima smetaju krinovi u grbu su isti oni koji tvrde da Tvrtko Kotromanić nije srpski već bosanski kralj.

Na kraju, ginući za Srbiju 1999. godine na Košarama ovaj grb nosili su i ruski dobrovoljci Vitalij Bulah i Fjodor Šuljga, kao i naš brat Albert Andijev.

Zato će naši orlovi, pod grbom Prištinskog korpusa, igrati u Kataru ne samo za slavu Srbije, već i za slavu nepravedno diskvalifikovane Rusije.

Ovaj grb je navikao na pobede! On je naš zavet da ponovo pobedimo i u Kataru i na našem Kosovu.

I pobedićemo, jer ovaj grb ne zna za poraz!

Nosite ga sa ponosom!

DOGODINE U PRIZRENU!

izvor:https://vidovdan.info/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime