ovo boli… „Da si išao na mojoj magarici do Rusije- potrošio bi 300 evra“!

0
286

Ima ona stara „kada shvatiš da te je šumadijski seljak zeznuo- to je treći put!“.

To je ponajbolje osetio bivši predsednik opštine i čovek koji je vladao Topolom 16 godina Dragan Jovanović. On je u žaru političke polemike sa protivnicima na svom FB profilu objavio  račune sa putovanja, kako kaže da bi odgovorio na podmetanja aktuelne vlasti. Računi iznose oko četrdesetak hiljada dinara.

-Pogledajte šta su našli za štampu posle 16 godina, koliko sam ih proveo u opštini Topola. Naravno da zaborave da tvrde da nikad nisam uzeo ni jedan dnevnicu iz opštine, nikad nisam naplaćivao putne troškove ali dobrovoljno se pojavi u štampi da sam platio pet kafanskih računa za dve godine- objavio je Jovanović, lider Bolje Srbije koja je i pored pobede na lokalnim izborima ostao u opoziciji.

Usledio je odgovor njegovog imenjaka i prezimenjaka- Dragana Jovanovića iz sela Zagorica.

-Da se razumemo , NISAM PROTIV TEBE !! Mislim da sam radiš protiv sebe. Pišeš neke gluposti bezveze. Šta ćeš ti na svetskom prvenstvu?!! Druga stvar, da si išao jašući na mojoj magarci Sari do Rusije bi pojela 100 evra sena i 100 evra jarme. Samo putarina u dva smera kroz našu zemlju je preko 100 evra. Ako želiš da te jednog dana vratimo na vlast ne otežavaj nam to ! Shvatam da na ovaj način želiš da zadržiš glasačko telo ali shvati i ti da ćeš na ovaj način normalne oterati u „tri lepe“. Puno pozdrava uz izvinjenje na reakciji ali j.. nismo svi kreteni- odgovara Dragan Jovanović iz Zagorice Draganu Jovanoviću iz Blaznave.

Izvor: UCENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime