Ovo je poslednje Slobino pismo pred smrt…

2
1154

Da je Hag uporno odbijao da adekvatno leči bivšeg predsednika, potvrđuje i Miloševićevo pismo od 8. marta 2006. U pismu koje je uputio tadašnjem šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu Milošević ga obaveštava o „aktivnim, namernim postupcima uništavanja njegovog zdravlja“.

Tribunal, tvrdi Milošević, pokušava da ga otruje. Kao dokaz navodi da je analiza krvi od 12. januara 2006, čije je rezultate dobio 7. marta, pokazala prisustvo „izuzetno jakog leka koji se koristi u lečenju lepre i tuberkuloze“, koji on nije koristio, budući da u proteklih pet godina nije uzimao nikakve antibiotike.

Oni koji mi ubacuju lek za lepru sigurno ne mogu da me leče. I oni od kojih sam branio zemlju u ratu i koji imaju interes da me ućutkaju takođe. Obraćam vam se u očekivanju da mi pomognete u zaštiti od kriminalnih aktivnosti u instituciji koja radi pod znakom OUN i da što pre budem u mogućnosti da dobijem adekvatno lečenje u vašoj bolnici – napisao je Milošević samo tri dana pre nego što je preminuo.
Ćerka bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića odobrila da se objave nepoznati detalji o njegovim poslednjim danima u haškoj ćeliji broj E 04.

Foto: printscreen (nacionalist.rs)

U noći između 10. i 11. marta 2006. godine sve kamere u Sheveningenu su bile isključene, što je predstavljalo presedan.

Saznajte kada je tačno preminuo bivši predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević i gde je njegovo telo namerno držano više sati kako bi ispario lek za lepru „rifampicin“, koji mu je namerno davan kako bi ga ubili!

Izvor: nacionalist.rs

2 KOMENTARA

 1. Dok nam budu razni ambasadori postavljali vlast, ministre i vrsljali po drzavi, placali izdajnike a zna se ko je izdao drzavu i predsednika, dotle ce agonija da potraje.
  Zar jos niko nije odgovarao za paljenje skupstine odnosno narodne imovine, a spalili su da sakriju istinu, Milosevic je dobio izbore zato je silom svrgnut sa vlasti. Sve sto on nije hteo da da zapadu ni za koje pare, njegovi dzelati poklonise dzaba.
  Skupstinu su spalili da bi unistili dokaze a za sve su dobili ogromne milione od kojih neki i danas lagodno zive, pljuju po drzavi, setaju slobodno jos imaju i zastitu.

 2. Da bi Drzava Srbija i Srpski Narod konačno krenuli u “ bolju budućnost“ i postali napokon i ponovno „svoj na svome “ , stvarno suvereni i neovisni……….. jedno od neizostavnih pitanja koje ce se morati detaljno, precizno, istinski dobronamjerno razmotriti , jeste uloga Slobodana Milosevica u Srpskoj Drzavnoj politici!! Od prvog dana kada je stupio na politicku scenu ………do dana današnjih, jer on i mrtav ………. djeluje……..
  Evidentno izbjegavanje ove teme ima svoju logiku!!!Amerikanci su organizirali i financirali „prevrat“!
  „Izvodjači radova“ i dalje izvode radove po nalogu “ finansijera“ koji uopste nije imao obzira prema USTAVU SRBIJE ni u jednom segmentu, pa je tako Milosevic, i cijeli politicki i vojni vrh koji je bio u ratu sa NATO , završio na sudjenju u HAGU….. NEUSTAVNO…… gdje su akteri agersije na SRJ sudili onima koji su se branili od agresije………. jer su se previše uspjesno branili!!!! Tok sudjenja Milosevicu je imao diagonalno suprotan efekt po agresore ,tuzioce i sudije, od zeljenog!! Nije po mogla ni izmjena i dopuna optuznice……. svima je sve bilo kristalno jasno, pa osuditi Milosevica bi bila velika sudska sramota, neosuditi tj. Osloboditi bi bila NATO sramota………i jedini izlaz iz „začaranog kruga “ bio je UBITI MILOSEVICA prije izricnja presude!!!
  Kada kazem da on i “ mrtav djeluje “ mislim na činjenicu se često pokazuju njegova ondašnja predvidjanja o buducnosti Srbije u koliko dodje do VELEIZDAJE !,! Sve je pogodio do najsitnijih detalja!!!!
  Dakle, Milosevic ce doci na “ dnevni red“ istog dana kada se zaustavi VELEIZDAJA SRBIJE !!!!!
  Spasimo Srbiju…….zaustavimo VELEIZDAJU ,!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime