Ovo nije istorijski zakon, ovo je istorijska bruka

0
1012


Pravnički udar na Pravoslavnu crkvu nije tenkovska jedinica koju je Đukanovićev Zapadu sluganjski režim poslao na mitropolita Amfilohija, to je bezumni udar palog božijeg stvorenja na svoga Tvorca

Protojerej Jovan Plamenac ocijenio je da vladin Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti i pravnom položaju vjerskih zajednica predstavlja istorijsku bruku.

Tzv. „Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti“ plod je zapadnjačkog materijalističkog, protivbožnog duha koji je zacario Crnom Gorom otkad je Milo Đukanović, uhvaćen u lopovluku šverca cigareta, nafte i druge crnoj berzi berićetne robe, a zatim ucijenjen njegovom građanskom slobodom. Njegov režim, kojim on kormilari, potom je odvojio Crnu Goru od Srbije, za državu priznao NATO koral Kosovo, pederastiju uveo kao mjeru ovovremenog crnogorskog obraza, srpski jezik, ćirilicu, crnogorsku istoriografiju, čestitost, porodicu…, sve ono valjatno što je Crnu Goru sa njenim Crnogorcima provelo kroz scile i haribde vjekova, bacio je pod noge bogobornom sofisticiranom zapadnjačkom osvajaču, kazao je Plamenac za portal IN4S.

Konačno, dodao je on, Đukanović je Crnu Goru, kao kravu, podveo biku NATO.

Preostalo mu je još samo da se obračuna sa Pravoslavnom crkvom u Crnoj Gori. To jeste čin „istorijskog značaja“, kao tvrdi crnogorski premijer Marković, to je istorijska bruka kakvu Crna Gora još nije vidjela. Pravnički udar na Pravoslavnu crkvu nije tenkovska jedinica koju je Đukanovićev Zapadu sluganjski režim poslao na mitropolita Amfilohija, to je bezumni udar palog božijeg stvorenja na svoga Tvorca. Tako objesan bio je i Đukanovićev zemljak iz vremena svetog Vasilija Ostroškog knez Raič. Kako je prošao, opisao sam u tekstu „Kneže“ koji je objavio ovaj portal, zaključio je Plamenac.

Vlada Crne Gore utvrdila je Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica, koji suštinski predstavlja frontalni napad na Srpsku pravoslavnu crkvu.

Da Vas podsetimo:  Sadašnji su takođe bili “bivši”…

Prema predlogu Vlade Crne Gore, svi vjerski objekti građeni do 1918. postaće državna svojina.

Izvor: in4s.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime