Ovom čoveku baš sve smeta, kao da ga je porodio tamni vilajet!?!

3
828
Boško Obradović / Foto: YouTube screenshot

To što Boško Obradović celu stranku SNS poistovećuje sa nekakvom kriminalnom organizacijom je nešto do sada nezabeleženo u novijoj političkoj istoriji Srbije! Siroti akademski građanin je tim činom kriminalcima nazvao više od pola Srbije, sve one koji godinama svojevoljno glasaju za tu stranku…

U sopstvenom bespuću i beznađu da nađe svoj put političke katarze, bez amova Đilasa i Jeremića, “ siroti Boškic“ se sasvim pogubio i zatro put kojim je jedino mogao koračati na političkoj sceni Srbije: A to je, put tvrdog nacional-patriote sa istokom iza leđa, a zapadom na sopstvenom patriotskom štitu!?! Ali, đavo mu očigledno nije dao mira, pa se onda čudi što ga nazivaju “ fašistom“, što na megdan mu izlaze goloruke žene, što ga više niko čestit ni na kafu ne zove, niti njegov telefonski broj okreće…“

“ Boškic“ je dotle stigao, da ga prozapadni politički politikomen, Čeda u savez zove…Izgleda ne za džabe, jer se pročulo ko i čije zastave danas po Srbiji nosa…

I da ne bude zabune: Korupcija kao hronična bolest poput oktopusa opkoljava i najjaču stranku!? Borba protiv ove pošasti nikada nije prestajala, ali će očigledno sada biti još žešća…Ali da neko zbog toga celu stranku naziva kriminalnom organizacijom previše je čak i od ovog Čačanina koji je uz dlaku izgleda promenio i ćud!?!

E.E.
Izvor: embargo.rs

3 KOMENTARA

 1. Ako ona narodna kaze “ Sa kim si takav si “ onda je Obradovi u pravu. Ja takodje mislim da je to organizacija grebatora, lopova i karijerista. Njih je na izborima nemoguce pobediti jer pola Srbije je njihovo clansto a to je ujedno i nasa moralna i “ politicka “ slika.

 2. Da nije zalosno bilo bi smesno.
  Nedavno citam da je udzbenik Istorije za sesti razred pun krivotvorina, pisao istoricar clan Akademskog drustva Srbije, onda procitam prepiske srpskih generala Pavkovica i Perisica o izdajama i gle procitam izjavu generala Perisica, generala one velike bivse JNA koji kaze, ,,Ja sam zasluzan sto je stvorena R.Srpska, sto su Srbi dobili drzavu tamo gde je nikad nisu imali,,. Zamislite te budalastine i to od generala JNA koja je bila medju najjacim armijama evrope a nezna istoriju svog naroda, nezna jadan da je BiH u celini pre otomana i austrougara bila cista srpska zemlja poput Dubrovacke Republike, Srbije, Dalmacije, Vojne Krajine, Slavonije i Baranje.
  Nikakvo cudo da je srpski narod obezglavljen kad mu akademici i generali ne znaju proslost i istoriju. Istoricar clan SANU pise da su Srbi dosli na balkan u 7veku i tu zatekli albance a svi dokazi arheoloski, genski potvrdjuju suprotno.
  General se hvali stvaranjem R.Srpske a nije ni svestan da je ustvari srpski narod ponovo izgubio tapiju na vise od pola svoje zemlje u Bih i dve trecine svoje zemlje u danasnjoj Hrvatskoj.
  Dobro je nama, dobri su nam i politicari, postene nam politicke stranke pored ovakvih generala, akademika i istoricara.
  Bosko je zivi dokaz koliko je srpski narod sludjen, izgubili kompas.

 3. Ma jok. Nije! SNS je sinonim poštenja i održane reči!
  Ovde autora, očigledno boli to što je ceo SNS nazvan „kriminalnom organizacijom“. U redu, i ja mislim da nije tako. Boško je previše blag! SNS je Organizovana kriminalna banda na mafijaškim principima! Tako je i centralizovana i samo se „Kum“ za sve pita. Ustrojena na vojničkoj disciplini i strogoj podeli nadležnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime