Panika u Plaškom! Dvije osobe umrle od trovanja, treća na liječenju

0
526

Truje li netko stanovnike Plaškog? Službeno policijsko izvješće još se očekuje, no u ovom malom mjestu zavladala je prava panika nakon uhićenja dvije osobe, inače dobro poznate policiji, zbog, kako se proširila priča – trovanja više ljudi!

OGportal saznaje da je od posljedica trovanja jedna osoba umrla prije oko mjesec dana, dok je druga preminula u nedjelju na pravoslavni Uskrs i zbog neobičnih okolnosti smrti tijelo je završilo na obdukciji, gdje je ustanovljeno da je riječ o trovanju. Otrovana je još jedna osoba, ali srećom bez smrtnih posljedica i trenutačno se nalazi na liječenju u Općoj bolnici Ogulin.

Službenih informacija, ponavljamo, još nema, ali priča koja se proširila Plaškim govori o tome da su ljudi otrovani na način da su im otrovne tvari stavljane u piće. Navodni razlog je materijalna korist.

No, mještane Plaškog uznemirila je činjenica da su se osumnjičeni ubrzo po uhićenju ponovno našli na slobodi. Je li to znak da je istraga zasad bila usmjerena prema krivim osobama, ili, pak, da još uvijek nema dovoljno dokaza za zadržavanje osumnjičenih u zatvoru, još uvijek nije poznato, ali s izlaskom osumnjičenih iz pritvora narasla je i uznemirenost u ovom malom mjestu.

Izvor: KAportal.hr

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime