Pantiću, ko te ne zna još bi ti i poverovao…

0
1259

Krstimir-PanticOkupirane teritorije – Krstimir Pantić, šiptarski službenik koji je do sada najmanje tri puta prodao Srbe na Kosovu i Metohiji, glumatajući s vremena na vreme „velikog Srbina“ i vajnog patriotu, sada je dao ostavku na mesto direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Navodno ne želeći da polaže zakletvu pod grbom lažne države Kosovo, istovremeno ostajući na mestu gradonačelnika Kosovske Mitrovice.

Podsećanja radi Pantić je pre mesec dana izabran za gradonačelnika Kosovske Mitrovice na neustavnim izborima koje su organizovali Šiptari u saradnji sa Briselom. Izbori na kojim su ga za gradonačelnika izabrali Šiptari, jer Srbi na ovim neustavnim izborima nisu glasali.

Pantić je u samoj izjavi novinarima povodom ostavke pokušao da opravda svoje gradonačelničko mesto navodeći da su izbori bili neutralni i da je šiptarski grb naknadno nalepljen.

izbori-na-kosovu-glasacki-listici-kontejner-foto-zoran-saponjic
Glasački listić sa jasnim šipatrskim grbom

Dakle iz same izjave može se zaključiti da Pantić ne govori istinu jer su tokom izbora brojni svedoci slali slike svojih glasačkih listića na kojima se jasno video grb tzv. države Kosovo.

Kako to da Pantiću nije smetalo da učestuje u neustavnim izborima na Kosovu i Metohiji koje je raspisala tzv. predsednica Kosova Atifeta Jahjaga, a ne Tomislav Nikolić kao predsednik Srbije, a sada mu odjednom smeta grb te lažne države na čijim izborima je izabran za gradonačelnika?!

Nedavno je na sličan način postupio Aleksandar Vulin, koji je nakon pregovora sa Šiptarima najavljivao ostavku, ne slažući se sa dogovorima postignutim u Briselu, međutim nakon brojnih upozorenja da je Vulinov potez najobičniji trik i prevara, tvrdnje su se obistinile i Vulin je za svoju izdaju bogato nagrađen.

Prateći Pantićev rad, spekulacije i mućke u koje je upleten, uopšte nema sumnje da će se potez ovog trojanskog konja debelo obiti o glavu Srbima, ukoliko nasednu na ovaj očajnički i već koliko puta viđeni pokušaj povratka poverenja.

Da Vas podsetimo:  Državni praznik u Takovu: Nema ni zastava ni službenika

Uostalom, sam Pantić ne zamera ništa Vladi Srbije koja se odrekla Kosova i Metohije i indirektno priznala nezavisnost Kosova, već pre svega Oliveru Ivanoviću koji ne želi da učestvuje u konstituisanju skupštine na njegov, Pantićev način, već planira da Pantiću preotme mesto predsednika privremene uprave u Kosovskoj Mitrovici.

Na kraju zaključak je jasan, dva šiptarska službenika, dva bivša Srbina javno se posvađala i to preko leđa srpskog naroda.

Vesna Veizović / Vaseljenska TV

like-button.net here

wordpress-themes.org here

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime