Patriotski blok KiM poziva patrijarha

0
773

patrijarh-irinej-trgovina-organima-kosovu-znanje-svijeta-slika-1114Briselskim sporazumom sadašnja vlast se, prevođena presednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, odrekla Kosova i Metohije zarad ulaska u Evropsku uniju. Tim sporazumom je realizovana najveća nacionalna izdaja u celokupnoj istoriji srpkog naroda.

Imajući to u vidu, a da bi sama šteta donekle mogla da se popravi Patriotski blok Kosova i Metohije poziva srpskog patrijarha Irineja da se u duhu pećkog egzarha trajno nastani u Pećkoj Patrijaršiji čime bi se na konkretan način pokazalo da Srbija ne odlazi sa Kosova i Metohije.

Povratak Njegove svetosti pokazao bi celom svetu, a pre svega Zapadu koji je najveći promoter nezavisnog Kosova, da je Kosovo i Metohija jednom i zauvek srpska teritorija. Državnici iz brojnih zemalja koji žele da se sretnu sa srpskim patrijarhom morali bi da dođu do Peći kao praiskonskog dela srpske teritorije. Povratak patrijarha poslao bi poruku svim raseljenim Srbima sa Kosova i Metohije da južna srpska pokrajina nije izgubljena i da Srbi krenu da se vraćaju u svoj zavičaj. Sve ovo bi podstaklo javno mnjenje u Srbiji da se zbog ulaska u Evropsku uniju Srbija ne može odreći Kosova i Metohije.

Srpskom patrijarhu je sigurno dobro poznato da bez Kosova i Metohije Srbi kao narod nemaju perspektivu. Srbi onda postaju samo amorfna masa, bez ukusa, mirisa, bez svojih korena osuđeni na propast.

Patriotski blok Kosova i Metohije iskreno veruje da će Njegova svetost sa radošću prihvatiti ovaj predlog jer njegovo trajno nastanjivanje na Kosovu i Metohiji nije nikakva žrtva već svetao čin u interesu celokupnog srpskog naroda bilo gde da živi.

Srbima na Kosovu i Metohiji ostaje da se mole Bogu da im se Njegova svetost trajno vrati i da onda sa radošću gledaju na svoju budućnost.

Da Vas podsetimo:  DAR BOŽANSTVENE LJUBAVI

(Patriotski blok KiM-NSPM)

nspm.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime