Pet najduhovitijih Vučićevih izjava u 2019.

1
1319
Aleksandar Vučić / Foto: Wikimedia

Zli jezici kažu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije duhovit čovek, ali istina je tamo negde… A istina je da je on najduhovitiji onda kada je ozbiljan, što je, priznaćete, najviši nivo humora.

Zbog toga smo izdvojili pet najduhovitijih izjava našeg predsednika u 2019. godini.

1. „SVIMA PO KAFA“ – Izjava predsednika Srbije kada je najavljivao dolazak „Starbaks“ lanca u Srbiju.

– Ljudi su za espreso išli u Budimpeštu i druge evropske gradove da popiju espreso kafu, a sada je imaju i u Beogradu.

2. „SIKTER EFENDIJA“ – Govoreći o pitanju Kosova i Metohije, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, u zanosu emocije, predsednik Srbije je „osuo paljbu“ po vlastima iz Prištine.

– Sad sa tim papirom, bando jedna iz Prištine, sikter gde god hoćete!

3. „SRPSKO MORE“ – Na glavnoj sednici odbora Srpske napredne stranke, prvi čovek te stranke, Vučić, obratio se prisutnima, a najviše Zoranu Babiću.

– Koliko puta sam ti rekao Babiću – Šta, bre, ideš na otmena letovališta na Brionima i na Hvaru? Drug ima kuću na Brionima? Nađi druga u Sopotu, a ne na Brionima, jer naš narod nema druga na Brionima.

4. „BABA VANGA“ – Nakon što su fudbaleri Crvene zvezde, posle dvomeča sa Jang Bojsom, izborili plasman u Ligu šampiona, predsednik Srbije je rekao da je pozvao strelca odlučujućeg pogotka Aleksu Vukanovića dva sata pred meč.

– Sedeo sam sa predsednikom Crvene zvezde i palo mi je na pamet da bi Vukanović mogao biti igrač odluke. Zamolio sam šefa Zvezde da nazove Vukanovića, kojem sam rekao „sine, daj gol“.

5. „LEPA SI, PAMELA“ – Boraveći na Ohridu, na sastanku lidera Zapadnog Balkana, Aleksandar Vučić je u jednom momentu na konferenciji za novinare evocirao uspomene iz detinjstva.

Da Vas podsetimo:  Preti li Srbiji prekid evropskih integracija

– Kad sam bio mali, sviđala mi se jedna glumica, živi u Holivudu negde, pa sam mislio samo kako da dođem do nje, a ona nikad za tavku budalu nije ni čula. (11:42)

Predrag Đukanović
Izvor: direktno.rs

1 KOMENTAR

  1. Svaki govor ΛV, ma koliko trajao, uvek ima humor. Ukoliko promakne humor u govoru, humor je sam govornik. Smešan (ne)čovek? On je povećavao i otimao nemilosrdna penzije i one su nikada veće, a šuplje kao švajcarski sir. Čak je postupio ljudski, zahvaljivanjem penzionerima i onima kojim oteo penzije i onima kojima je stalno povećavao penzije, kao Deda Mraz na raskršću.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime