PIJANDURE VODE NOVI SAD: Ko je pijan ostavio ljubavnicu u Gradskoj kući, a ko zamalo ubio devojku?

4
11355

Na predstojećim lokalnim izborima u Novom Sadu Srpska napredna stranka nudi iste ljude koji su u protekle četiri godine zavili “srpsku Atinu” u crno.

Ukoliko Srpska napredna stranka pobedi na predstojećim lokalnim izborima u Novom Sadu, vrlo je verovatno da će ponovo vladati isti kadrovi koji su u protekle četiri godine na vlasti zavili “srpsku Atinu” u crno.

O očajnim kadrovskim rešenjima Miloša Vučevića zna se veoma malo, budući da su gotovo svi novosadski mediji pod kontrolom stranaka.

Potukao se sa stranom delegacijom

caco
Caca Lacio

Šef kabineta gradonačelnika Miloša Vučevića, Aleksandar Petrović poznatiji kao “Caca Lacio”, vaterni je navijač italijanskog fudbalskog kluba “Lacio”. Radio je kao prevodilac za vreme gradonačelnikovanja Bore Novakovića.

Prema saznanjima Telepromptera, tokom nedavne zvanične posete delegacije iz italijanskog grada Modena, “Caca Lacio” se potukao sa prevodioce iz delegacije posle navijačke rasprave.

Naprednjaci su se pobrinuli da taj incident nikada ne dođe do medija.

Uprkos funkciji koju obavlja, “Caca Lacio” često nosi svetlo plavu kravatu kao simbol FK “Lacio”, kluba za koji navija i ne stidi se otvorene fašističke ideologije, koju deli sa navijačima tog kluba.

– Prilikom posete jednog visokog člana SUBNOR-a, koji je došao propisno obučen, raspojasani Petrović ga je dočekao rečima “Tašnica, mašnica, a…”, nakon čega se SUBNOR-ovac samo okrenuo i otišao, kaže izvor Telepromptera.

Pijan zaboravio ljubavnicu u Gradskoj kući

basic
Aleksandar Bašić

Šef kabineta bivšeg gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića i sadašnji član Gradskog veća za urbanizam, Aleksandar Bašić, gradske poslove obavlja iz poznate novosadske kafane “Gusan”.

Prema rečuna izvora Telepromptera iz novosadske Gradske kuće, Bašić u “Gusanu” ima otvoren račun i neretko dovodi čitave delegacije.

– Bašić je svoj kabinet u Gradskoj kući praktično pretvorio u kafanu, Jednom je pijan ostavio ljubavnicu u Gradskoj kući i zaboravio da se vrati po nju, pa ga je obezbeđenje alarmiralo da se vrati po nju, dodaje sagovornik Telepromptera.

Da Vas podsetimo:  „Paralelni“ dijalog gluvih ili zašto su parlamentarni izbori najvažniji

Kaže da je Bašić u izuzetno bliskim prijateljskim odnosima sa Mišom Berarom, vlasnikom produkcijske kuće “Berar”, sa kojim često pravi sumnjive finansijski kombinacije oko organizacije koncerata u Novom Sadu.

Glupi Toma

bokan
Tomislav Bokan

Najkontroverzniji gradski funkcioner Tomislav Bokan široj javnosti poznat je po kupovini glasova 2012. godine. Bokan je sa svojom Romskom demokratskom strankom pomogao naprednjacima da smene demokrate i Igora Pavličića sa vlasti.

Naprednjaci su Bokanu dali da vodi JKP “Urbanizam”, ali on nije imao pojma čime se to preduzeće uopšte bavi.

– Malo ko zna da je Bokan mislio da je JKP “Urbanizam” preduzeće koje se bavi gradnjom i da je u firmi tražio da vidi gradilišta i da se tamo slika sa šlemom, kaže izvor Telepromptera.

Direktorsko mesto za nesposobne sa 2.000 glasova

Direktor Gradskog saobraćajnog preduzeća Milan Stanivuković zvani “Arči”, prema rečima našeg sagovornika, postavljen je na to mesto sa diplomom privatnog Fakulteta za uslužni biznis samo zato što je “stranci na lokalnu doneo 2.000 sigurnih glasova”.

Pijan zamalo ubio devojku

barac
Nenad Barac

Naprednjaci i dalje na funkciji direktora Slobodne carinske zone Novi Sad drže Nenada Baraca koji je u martu 2014. godine izazvao težak sudar u kom je jedna devojka zamalo izgubila život!

– Zataškivalo se to u medijima raznim pritiscima, a naprednjaci su ga zadržali na funkciji direktora. O trošku preduzeća plaćao je teško povređenoj devojci lečenje. Službenim automobilom vozio je devojku na lečenje u banju “Vrdnik” na Fruškoj gori. Barac je iz Nove Srbije prešao u SNS i tako uništio odbor Veljinih u Novom Sadu, kaže izvor Telepromptera.

Barac nikada nije odgovarao po krivičnoj prijavi koju je protiv njega podnela policija.

Novinarki nudio seks

Da Vas podsetimo:  Čime je Glišo Vidović narušio ugled policije?

Naprednjak balać poznat je po mahinacijama u GSP-u i SPENS-u, a najpoznatiji je u stranačkim krugovima po otvorenim pozivima na seks.

– Balać je 1992. godine došao kao izbeglica i dobio funkciju u NIS-u, što mu prvo radno mesto. Poznat je po mahinacijama u GSP-u i kasnije u SPENS-u. Jednom prilikom je otvoreno nudio novinarkama radno mesto u zamenu za seks na stranačkim slavama DSS-a, pre nego što je prešao u SNS, dodaje izbore Telepromptera.

Prostačina sa doktorskom diplomom

zoltanNaprednjački član Gradskog veća zadužen za zdravstvo dr Zoltan Horvat poznat je po srednjem prstu koji je pokazao aktivistima Demokratske stranke prošle godina kada ih je horda naprednjaka oterala sa centralnog gradskog trga.

Horvat je viđen kako pljuje na aktiviste DS-a.

Teleprompter

4 KOMENTARA

  1. ma kakvi tracevi. ima tu jos vise da se kaze, ali su ovi novinari jos i bili fini i uvidjavni! ovi ljudi su najveci sljamovi. procackajte samo malo bolje ovog sto zaboravlja ljubavnice u gradskoj kuci. da su u pitanju tracevi, tuzbe bi odavno pale.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime