Pijte ovaj eliksir svako jutro i budite zdrtavi i dugovečni

1
898

639780_carrot-juice-665816-1920_fPredstavljamo vam recept za dug život koji se može napraviti vrlo brzo i lako.

Potrebno je:
2 cm korena đumbira, 4 šargarepe, 3 jabuke, sok od pola limuna.

Priprema:
Stavite sve navedene sastojke u blender i miksujte ih dok ne dobijete homogenu smesu. Napitak popijte ujutro, pre doručka. Najbolje je da napitajk pijete odmah čim ga pripremite.

Zašto je ovaj napitak dobar
Koren đumbira pomaže u smanjenju holesterola i bori se sa želučanom bakterijom.

Šargarepa je odlična za srce, zube i desni, štiti telo i doprinosi u borbi protiv srčanog udara.

Jabuka pomaže u jačanju imuniteta, odlična je za mršavljenje i stimuliše rad bubrega, jetru i žuč.

Limun snižava visok krvni pritisak, odbacuje toksine, smanjuje bol kod artritisa, deluje protiv infekcija, gripa i deluje protiv bolesti usne šupljinje i bolesti jezika.

www.intermagazin.rs

1 KOMENTAR

  1. Inače, u ovaj eleksir ide još i cvekla i malo korena celera.Ali da biste mogli da kupite sastojke za ovaj eliksir i da ga pijete svaki dan, morate da zarađujete bar 100 000 mesečno. ( Porodice obično imaju više članova a teško da se živi ceo dan samo od eliksira, pri svemu sam zanemarila trošak za nabavku blendera i naravno činjenicu da vam nisu isključili struju zbog neplaćanja) Da biste radili kao čovek, zarađivali kao čovek, hranili se kao čovek morate živeti u državi koja ima human odnos prema svojim građanima tj. vlast koja je socijalno odgovorna. Pa gospodo, ako hoćete da pijete eliksir i da živite kao ljudi – pamet u glavu i sudbinu u svoje ruke. Kako ono kažu Latini – Svako je kovač svoje sudbine. Vlast da promenite. U zdravlju i veselju da pijete eliksire i, ponekad, dobro vino. I uvek da imate za dostojanstven život.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime