PISMO JEDNOG OCA: A za čiju decu, Aleksandre?

0
1419
SNS-ova propaganda / Foto: printscreen

„Za našu decu“ za našu decu, ovo je moram priznati jedan od najboljih izbornih slogana. Zamislite sve te penzionere koji se busaju u grudi govoreći „u moje vreme…“ i „deco, šta vi znate, valjda ja znam kako treba“. Zamislite njihov ego kako raste kad se osete bitnim. A, pita li iko od njih svoje dete šta ono misli“, piše u tekstu koji nam je poslao otac dvoje dece iz Beograda.

„Da li je iko od njih spreman da proguta ponos i posluša svog sina ili ćerku, da čuje njihov vapaj. Šta na ovaj slogan kaže Milovan Milivojević, kome je u fabrici u Lučanima dete poginulo zbog nemara vlasti, ili je l’ neko pita Aleksandra Obradovića, uzbunjivača iz „Krušika“, koji je bez posla zbog oca ministra policije, šta on misli o ovom sloganu, ili, pak, novinara Milana Jovanovića, kome je kuću spalio predsednik opštine, ili roditelje Andree Bojanić, možda, šta oni misle?

Šta roditelji misle o proizvodnji droge u poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ ili šta o ovom sloganu misle deca ubijene žene na naplatnoj rampi u Doljevcu ili deca pilota Omera Mehića ili deca Olivera Ivanovića? Za našu decu – pravo u centar!

Šta kažu deca ove bebe i deca pilota Omera Mehića / Foto: printscreen

I ne mogu da se ne osvrnem i pohvalim predsednika koji je pokazao koliko mu je stalo do naše dece, pa je skoro i zaplakao na konferenciji za medije zbog ubistva mladića Aleksandra Stankovića zvanog Sale mutavi, osuđenog narko dilera. Zaplakao, jer voli našu decu!

I samo on zna koliko je teško zadužiti našu decu da bi pred izbore podelio 100 evra, ne zato što kupuje glasove, nego jer želi da roditelji kupe nešto svojoj deci. Nemojte misliti da sam protiv vlasti, nisam, čak se i solidarišem sa njima, pa i ja imam decu.

Da Vas podsetimo:  DA LI STE ZNALI DA JE NOVI SAD NEKADA BIO LIDER SRPSKE AVIO-INDUSTRIJE?

I zato podržavam ovaj slogan „Za našu decu“, i za malu Martu koja je izbačena iz vrtića jer njen otac lajkuje postove opozicije, i za svu drugu našu decu, a ne samo za odabranu.

Bravo, Aleksandre, bravo za slogan „Za našu decu“. Baš zbog njih i bojkotujem tvoje nameštene izbore!“

Izvor: direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime