Pismo predsedniku: Građani Niša šteta za državu?!

2
1647
B. Avramović i A. Vučić / Foto: gradjanin.rs

Poštovani predsedniče naprednjaka, dok Vi kao predsednik Srbije dižete Niš u nebesa i nazivate ga gradom budućnosti, tehnološkim centrom 21 veka, “gradite“ Kliničke centre i puteve…

Vaši funkcioneri daju sebi za pravo da na najniži mogući način vređaju građanke i građane Niša.

Pročitajte izjavu Bojana Avramovića, koji je na čelu Razvojne agencije “Jug”, sa platom od skoro stotinak hiljada dinara (a na račun građana Niša), koja govori da su GRAĐANI NIŠA ŠTETA ZA DRŽAVU:

Na primer, Niš je samostalan. Je l’ vi mislite da bismo imali policiju i bolnicu? Je l’ vi znate da smo mi šteta za državu, nas 300.000 ljudi ovde? ‘Ajde da preračunamo koliko smo mi svi platili porez. U ovom trenutku ako bilansno pogledamo prihode i rashode Niš je u velikim problemima. Niš je platio cenu“ – rekao je Avramović.

I objasnite nam kako smo to mi građani i građanke Niša šteta za državu?

Naravno da ne možete. Naravno da nismo!

Ali možete da tražite smenu Bojana Avramovića i da se u njegovo ime izvinite građankama i građanima Niša.

I u svoje ime predsedniče Srbije, jer možda je baš Vaša nepromišljenja izjava na javnom servisu da “Niški aerodrom može sve samo ne da ugrozi veliki beogradski aedrom!“ dala vetar u leđa Vašim funkcionerima za ovakvo iživljavanje.

Građanke i građani Niša nisu zaslužili ovakvo ponižavanje! Zaustavite ga!

Još koliko milijardi treba otići u republički budžet na štetu lokalnog budzeta? Još koliko se mora ukinuti ingerencija lokalnim samopravama da gradovi poput Niša prestanu biti teret državi? Još koliko firmi treba da preseli svoje sedište u Beograd, kako bi „naši“ lokalni funkcioneri prestali da nas ponižavaju pred nama samima? Još koliko… je DOSTA?!

Da Vas podsetimo:  U javnom sektoru najlošije plaćena lokalna administracija, najveće plate ima pokrajinska

Marija Blagojević, predsednica gradskog odbora Nove stranke u Nišu

gradjanin.rs

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime