Pitanja koja niste mogli da čujete

2
966

vucic_kzn_yt_screenshot_1Ološ i jadnici – ovim rečima je premijer Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare nazivao one koji su kritikovali sportiste posle izjava da su zadovoljni podrškom države. U svom izlaganju Vučić je optuživao i pojedine novinare, a posebno je istakao neimenovane istraživačke i novinare javnog servisa.

Pitanje novinara Insajder.neta da li je to primeren rečnik za premijera jedne demokratske države, bio je povod za višeminutni razgovor na konferenciji za novinare između Insajdera i premijera, koji u prenosu uživo iz neutvrđenog razloga nije mogao u potpunosti da se čuje.

S obzirom na to da se ispostavilo da se na konferenciji za novinare, koja je prenošena uživo, nisu čula samo pitanja novinara Insajder.neta, premijera smo zamolili za objašnjenje.

Insajder

2 KOMENTARA

  1. Meni sve to lici na predstavu. Sirotog premijera napadaju bezobzirni novinari zloupotrebljavajuci svu demokratiju koju on velikodusno omogucava i, najbitnije, on bez problema (i, reklo bi se, vrlo pripremljen) dokazuje da je u pravu. Da mu je to smislio njegov PR tim, ne bi bilo bolje. Mene samo cudi da je jedna takva ocigledna sirovina (i teze reci mogle bi jos pasti) dospela tu gde jeste, i zasela. Cudesni su putevi Gospodnji…

  2. Eh, skoro bio Bajden. Sveže nam sećanje o snishodljivom i poniznom ponašanju premijera prema neprijatelju Srbije. I ponovo, i opet, naš premijer dokazuje da mrzi građane Srbije. I sve je uočljivije da to osećanje postaje uzajamno.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime