Pitanje je, dakle, ne kako oboriti Tita nego šta će biti posle Titovog (Vučićevog*) pada?

1
220

Sveti Nikolaj Žički, iako prognan daleko od domovine i svog naroda, bio je upoznat sa dešavanjima u Jugoslaviji, što svjedoči njegova poruka Srbima u otadžbini, iz 1956. godine. Ta poruka ili bolje reći opomena, posle 65 godina, nije izgubila na aktuelnosti, nego predstavlja putokaz današnjim Srbima šta da čine u vremenu velikih smutnji i ponovnog uspostavljanja totalitarne vlasti u kojoj jedan čovek odlučuje o svemu. Posle komunizma dobili smo Miloševića, posle Miloševića DOS, posle DOS-a Vučića, posle Vučića… Srbi, poslušajte jednog od najvećih Srba, Sv.Nikolaja Žičkog.

Uredništvo Borba za istinu

„Prema izveštajima iz Jugoslavije, srpski narod može se ponovo naći pred strašnom tragedijom. Svi govore: neka padne Tito, pa ćemo onda lako! A niko nema plana šta će biti posle pada komunista. Hrvati imaju plan, inspirisan od pape i podržavan od Italije. Kod njih nema stranaka; oni ne znaju za demokratiju. Oni znaju i hoće jedno: okupirati Bosnu i Srem i – Srbe o vrbe, ili poklati ili isterati iz tih zemalja.

U momentu pada komunizma (ako Rusija ne interveniše) Hrvatima će se odmah dostaviti oružje i svi će biti naoružani, dok će Srbi biti goloruki kao i u prvom pokolju. I ustaše i oružje – sve čeka gotovo na granici Jugoslavije, u Španiji i u Argentini. Za 24 sata sva će Hrvatska biti pod oružjem i svi gaulajteri na svom mestu. Papa će opet blagosloviti pokolj Srba i ućutkati njemu naklonjene Anglosaksonce.

A šta Srbi partijaši misle? Oni misle, kao i 1918. godine, prvo raspisati izbore pa neka narod (jadni, tužni, goloruki srpski narod) iskaže svoju želju i volju? I ništa više. U toj jednoj misli sadržan je plan svih srpskih demokratskih i poludemokratskih i levičarskih i polulevičarskih partija, pa čak i nacionalnih, četničkih i patriotskih. Kakva fantazija i kakvo ludilo! Pitanje je, dakle, ne kako oboriti Tita nego šta će biti posle Titovog pada? Ko će srpski narod naoružavati da se brani od večnog i mnogo strašnijeg neprijatelja. I kakva će se vlast odmah ustanoviti u srpskim zemljama.“

Da Vas podsetimo:  Govor mržnje – naša normalnost

Sv.Nikolaj Žički

*dodatak uredništvo

Izvor: Borba za istinu

1 KOMENTAR

 1. “ Poslije komunizma dobili smo Miloševića, poslije Miloševića DOS ……” Ovo jednostavno nije istina !!
  Ne radi se samo o leksigrafskoj nespretnosti, već o suštinskoj neistini !! Prve višestranačke izbore, Milošević je pobijedio i bio izabran, MI SMO GA IZABRALI !!! Nitko od medunarodnih posmatrača ,(OEBS ),opozicije,ili bilo koga drugog nije stavio primjedbu i osporavao izbornu pobjedu MILOŠEVIĆA!
  Petooktobarskim dogadjajima ( petooktobarskim drzavnim udarom ) , organiziran od strane AMERIKE,
  DOBILI smo. ili nam je bio nametnut DOS !!! Od tada pa do dan danas “ DOBIVAMO “ nove VLADE i nove VODJE . Teško je reći da smo na zadnjim izborima IZABRALI Vučića, kada nije izašlo neophodnih
  50% + jedan glasač, da o izbornim uvjetima, i slobodi medija ne komentarišem!? Dodajmo k tome i bojkot izbora, ispada da smo MI, NAROD , izabrali jednopartijski sistem……….TEŠKO DA SE POVJERUJE!,! Od petooktobarskih dogadjaja pa na dalje stvarno smo DOBIJALI ( netko nam je uvaljivao, na ovaj ili onaj način ) Koštunicu, Djindjica, Tadića , Tomu Nikolića, i na kraju “ biser „Vučić!
  Nemojte misliti, da će poslije svega, biti jednostavno pobjeći od toga da nekog „DOBIJEMO“ , sasvim sigurno će nam opet pokušati “ UVALITI „,nekog i ne dozvoliti nam da mi sami IZABEREMO . Sama činjenica da i nemamo koga izabrati, uči nas, da nije da takvih nema, nego se takvima ne daje medijski i bilo kakav prostor da ih mi, birači prepoznamo i označimo kao pozeljne kandidate !!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime