Plan princa Vilijama

3
2231
Princ Vilijam/ Foto: gettyimages.com

Gledam pre neki dan obraćanje princa Vilijama, ne svojoj naciji, već svetu, a govorio je o depopulaciji. Mnogi su se čudili onome što je on govorio i porukama koje je poslao, ali kada se prisetimo koje države je on princ, sve nam bude jasno.

Ne znam čemu čuđenje što Velika Britanija poziva na depopulaciju kao na legitimno sredstvo borbe protiv prenaseljenosti planete? Isto tako ne znam kako se niko nije setio da kaže kako je to poziv na genocid jednog, kakvog-takvog, princa jedne onakve zemlje koja igra toliku ulogu u savremenom svetu?

Kada jedan narod, kao što je srpski, oslobađa svoju teritoriju, onda je to genocid, a kada jedan narod sa ostrva, koji se više puta dokazao kao genocidni, to nije moja tvrdnja, već celog sveta, pošalje poruku o „zlatnoj milijardi“, onda je to plan za očuvanje naše planete.

S obzirom na to kako se vlasti te „sile“ ponašaju već vekovima, onda ih ne mogu nazvati drugačije nego zverima. A ukoliko su ti ljudi koji pozivaju na depopulaciju planete i predano rade na njoj, zveri, onda ne vidim da je taj princ u pravu u tvrdnji da je broj divljači na svetu prepolovljen. Dok je takvih, taj broj će samo rasti.

I neka nas ne čudi što se baš iz Velike Britanije poziva na genocid pod plaštom očuvanja planete, jer se njima i Amerikancima praštaju svakakve gluposti koje izgovore u mikrofone, čiji zvučnici se čuju u celom svetu.

Kako može jedan princ, kao što je Vilijam, u budućnosti vladati zemljom kada iz izgovorenog vidimo da ne vlada sobom? Kako jednu od najsnažnijih i najuticajnijih država na svetu prepustiti onome koji poziva na ubijanje? Je li to ta demokratija koju oni šire po svetu? Da li to i oružja koja služe da se zatre ljudski rod postaju plemenita? Znači li to da Britanci ubijaju isključivo iz plemenitosti? Je l’ ono Britanci skoro do kraja dvadesetog veka nametnuše Aboridžinima status životinja, pa ih izlovljavaše po Australiji i na kraju im oteše zemlju?

Da Vas podsetimo:  Ponižavaju, maltretiraju,zajebavaju…(2)

Ako je princ Vilijam toliko zabrinut za opšte dobro planete, zašto ne zatvori sve britanske fabrike, rudnike i tome slično? Kakva je to osoba koja se lakše opredeljuje za gašenje ljudskih života? Da li možda treba sa životinjskog da pređemo na ljudsko meso? Možda je to put ka efikasnoj depopulaciji?

Koliki licemer treba da bude čovek koji poziva na depopulaciju, a ima dva i očekuje treće dete? Zašto ne živi u zemljama koje su uvele kontrolu rađanja? Jesu li njegova deca i njihovi životi vredniji od života bilo kog drugog deteta na kugli zemaljskoj?

Kakva je to elita koja se bavi ovim genocidom koji nazivaju drugačije? Čija je to elita?

Zašto, prinče Vilijame, ne započnete od svoje zemlje? Što ne biste žrtvovanjem svog, umesto tuđeg, naroda postali primer celom svetu? Zašto ne biste, kad se već toliko brinete za životinje u Africi, sve zveri prebacili u svoje kraljevstvo, pa bi one ujedno vršile depopulaciju Velike Britanije?

U svakom slučaju, jedan iz ove „divljačke“ zemlje kakva je Srbija, po njegovom mišljenju, mu poručuje da se mane toga i neka se zabavi svojom decom kako ona ne bi ličila na njega.

Nadam se da će princ Vilijam jednog dana shvatiti da nije cela planeta njegovo kraljevstvo, već ono ostrvce na karti sveta koje bi htelo da se celokupan svet na njega svede.

Milan Ružić

iskra.co

3 KOMENTARA

 1. Kozojepci, kakav su ovaj Vilijam i bivsi britanski ministar spoljnih poslova Braun jos uvek misle da zive u srednjem veku. Ne znaju da je Velika Britanija nastala i naseljena od najogavnijeg olosa sa evropskog kontinenta koji su proterani u nameri da nikada ne kroce na tlo Evrope. Taj olos se zenio i udavao iz blizih rodjackih generacija i tako je nastao najpoganiji ljudski soj na svetu, soj svetskih predatora, pedera i lezbejki…Sta se od takvih zveri moze i ocekivati?

 2. Tome „princu“ Vilijamu ni malo ne smeta sto su njegova baba – kraljica i otac ucestvovali u ubistvu njegove majke Dijane. O tome je pisao knjigu Richard Tomlinson, poreklom Novozelandjanin, koji je radio u MI 6. Tomilnson je takodje u svjoj knjizi objasnio i da je ta engleska sluzba (naravno uz saglasnost svojih vlada) zajedno sa francuskom planirala da na isti nacin ubije i srpskog predsednika, pokojnog S. Milosevica koji je za vreme rata bio pozvan na pregovore o nastojanju za sklapanje mira zaracenih strana u bivsoj Socijalistickoj Republici Bosni i Hercegovini…., sadasnjoj Bakirovoj dzamahiriji koju ne njegov babo Alija ostavio „u amanet Redzepu Erdoganu.“ Citao sam negde da je taj princ – debil izjavio da njegova zena treba da ima buljuk dece, strvina jedna!

  • Tačno je Bogdane sve to što ste naveli, kao i ono što je pisao Richard Tomlinson u svojoj knjizi o planu za izvršenje asasinacije nad Slobodanom Miloševićem prilikom njegove posete Parizu. O tome je predstavnicima „petooktobaraca“ Zoranu Đinđiću u Brislu postavio pitanje italijanski premijer Romano Prodi – „Što ga ne ubijete?“, sto je prenela agencija Tanjug:

   http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1250209-ubistvo-milosevica-romano-prodi-pitao-djindjica-sto-ne-ubijete-slobu

   UBISTVO MILOŠEVIĆA! Romano Prodi pitao Đinđića: „Što ne ubijete Slobu“?

   – U toku razgovora sa Prodijem, on je počeo da priča o fudbalu, a onda je u sred priče o našem odličnom timu, lupivši dlanom o koleno, rekao je: „Što ga ne ubijete?“ Zoran pita: „Koga?“ A Prodi: „Pa Miloševića“. „Mi smo demokrate, pobedićemo ga na izborima“, kaže mu Zoran – prepričao je tok jednog od razgovora lidera DOS-a sa čelnicima EU u Briselu, Dragan Šutanovac

   Foto: Profimedia, Tanjug/AP

   Demokratska opozicija Srbije pred septembarske izbore na kojima je Slobodan Milošević i njegov SPS poražen i 5. oktobra zbačen s vlasti imala je niz sastanaka u Briselu, gde se „kuvao plan pobede“. Na jednom od tih sastanaka sa zvaničnicima EU Romano Prodi pitao je Zorana Đinđića „zašto ne ubiju Miloševića?“
   pročitaj još

   Na sastanku lidera srpske opozicije sa zvaničnicima EU, među kojima su bili Romano Prodi, Havijer Solana, Doris Pak i mnogi drugi pokrenulo se i jedno bizarno pitanje: „Što ne ubijete Miloševića?“

   Detalje ovog sastanka po prvi put u javnost izneo je Dragan Šutanovac za Nedeljnik:
   Foto: Tanjug/Tanja Valič

   Foto: Tanjug/Tanja Valič

   – U Briselu smo imali niz zvaničnih sastanaka sa velikim brojem EU zvaničnika. U toku razgovora sa Prodijem, on je počeo da priča o fudbalu, a onda je u sred priče o našem odličnom timu, lupivši dlanom o koleno, rekao je: „Što ga ne ubijete?“ Zoran pita: „Koga?“ A Prodi: „Pa Miloševića“. „Mi smo demokrate, pobedićemo ga na izborima“, kaže mu Zoran, da bi Prodi završio tu epizodu: „Mašalio sam se, naravno da to treba da uradite na izborima“. Nakon te posete Zoran je dobio ozbiljniju podršku.

   (Telegraf.rs)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime