Pobegli od bedne Srbije

0
1849

Gojkovićka u Egiptu, Pajtić u Hrvatskoj, Toma u Turskoj

Kako bi se odmorili od napornog rada, poboljšanja životnog standarda građana, obnavljanja zemlje, usvajanja par zakona po hitnom postupku, razgovora o novim koalicijama, Maja Gojković, Toma Nikolić i Bojan Pajtić otputovali su na egozotične destinacije, što dalje od ove bede.

maja-gojkovic-egipat-letovanje

Nakon što je izglasala desetak ‘reformskih’ zakona o hitnom postupku, predsednica parlamenta Maja Gojković otputovala je sa majkom i bratom u Egipat na godišnji odmor. Ona je otputovala 10. avgusta, a ostaće najviše desetak dana.

I da, to je fotografija predsednice parlamenta na plaži. Paparaco “Kurira” ju je uslikao na plaži u okviru luksuznog hotelskog kompleksa “Palm rojal Soma Bej”, gde je odsela.

bojan-pajtic-letovanjeNakon što je preuzeo funkciju predsednika oronule Demokratske stranke od Dragana Đilasa, mesecima razgovarao sa Tadićem i Čankom o prekomponovanju pokrajinske vlade, premijer Vojvodine, Bojan Pajtić otputovao je u Hrvatsku gde će se zadržati 24 dana.

Pajtić je sa godišnjeg odmora demantovao pisanja medija da lično piše stranačka saopštenja za javnost u kojima se prepucava sa SNS-om i kritikuje Tomu Nikolića zbog godišnjeg odmora.

(Fotografija je najverovatnije napravljena par godina ranije.)

Nakon što se žalio Savetu za štampu zbog tekst u novinama da je pekao rakiju dok se “Srbija davila”, otvorio sajt svojoj supruzi Dragici i tako prekršio zakon, obnovio par poplavljenih kuća, predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegova Dragica otputovali su 8. avgusta u Tursku. Mediji pišu da se vraćaju 21. avgusta.

Toma je u Tursku odleteo specijalizovanim avionom, a let je građane Srbije koštao 15.000 evra. Sa Tomom i Dragicom otputovala su dva službenika obezbeđenja.

Toma je čak, usred godišnjeg odmora, uspeo agenciji Tanjug da da nekoliko izjava, verovatno iz hotelske sobe, u kojima kritikuje vladu jer sporo obnavlja zemlju nakon majskih poplava.

Da Vas podsetimo:  Dobro došli u Beograd - Posle pljačkanja stranaca, divlji taksisti počeli da ugrožavaju i njihove živote

Nek’ se oni dobro odmore. Maju čeka usvajanje rebalansa budžeta i smanjenje plata i penzija, Pajtića čeka borba da DS ne izgubi i to malo nade što ima, a Nikolića čeka… Nikolića ništa ne čeka. Nikolić je na godišnjem odmoru od kako je postao predsednik.

Teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime