Počela je Skupština i imamo nove poslanike zbog kojih ćemo menjati kanal

3
1416
Foto: printscreen

Vraća se Skupština. U novom ruhu, sa novim poslanicima kojima će biti potvrđeni novi mandati. Bacili smo pogled na neka od novih imena i odmah se izdvojilo nekoliko novih-starih lica koje smo već gledali na malim ekranima, uz što će sada primati poslaničku platu.

Po završetku izbora vladajuća stranka najavila je radikalizaciju svojih redova, pa se u SNS-u moglo očekivati mnogo mladih lica. Međutim, nije prvi put da ono što najave – ne ispune. Umesto obrazovanih, mladih i perspektivnih lica na listi su sin lidera PUPS Milana Krkobabića – Stefan Krkobabić, udovica Olivera Ivanovića – Milena Popović, ali i voditelj Lav Pajkić.

 

Pomislili biste – konačno, neka sveža krv! Ipak, ne treba zaboraviti rane radove Lava Grigorija Pajkića iliti „lažnog Njuzovca“ koji je svojom emisijom „Kontravizija“ trebalo da parira Kesiću i ekipi Njuzovaca. Neću mnogo komentarisati emisiju. Zapravo, neću uopšte jer ne zaslužuje. Ono što zaslužuje pažnju je još jedan primer „radi šta ti kažu i čekaj na svoj red“, pa će Lav Pajkić, dečko koji je maltene moja generacija, biti glas svih mladih u Skupštini. Sama pomisao na to stvara glavobolju.

– Mene konkretno interesuje omladinska politika, da negde, na neki najbolji način pomažem omladini, da se borim za prava mladih. Dete sam poznatih pa se očekuje neka velika pomoć – rekao je svojevremeno Lav za jedan srpski portal.

Inače, sin spisateljice Isidore Bjelice je filmski i televizijski producent, kao i montažer. U njegovo znanje i stručnost u ovom polju smo se donekle i uverili imajući u vidu neuspeh sa autorskom „Kontravizijom“, a ako poslanički posao bude radio upola „dobro“ kao voditeljski, ne sumnjamo da će Kesić i Njuzovci imati dodatnog materijala.

Da Vas podsetimo:  Zašto su srpskim strankama izbori važniji od demokratije?
Luka Ubović

Izvor: Noizz.rs

3 KOMENTARA

  1. Glasala polovina ukupnog biračkog tela. Polovina te polovine glasala za ove koji su u Skupštini. To, Sanja, nije NAROD kako rekoste. To je samo jedan njegov DEO!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime