Počeo je retrogradni Mars, tri znaka na udaru

0
188

Retrogradni Mars je počeo 30. oktobra i trajaće sve do 12. januara 2023. godine. Ova tranzicija planeta će posebno uticati na 3 horoskopska znaka, a može dovesti do velikih nesuglasica i problema, zato je veoma važno da budete posebno pažljivi.

Foto: Pixabay

Mars je planeta akcije i motivacije, zato će njegov retrogradni hod doneti gubitak volje i energije, a pogledajte u nastavku da li je vaš znak „na udaru“.

Ovan

Pixabay

Budući da Mars vlada vašom životnom snagom, sigurno ćete osetiti retrogradnost na svojoj koži. Možda ćete se osećati manje nadahnuto ili stimulisano. Možda ćete se ponekad boriti sami sa sobom, kao da ništa ne zadovoljava vaše intelektualne interese.

Ova retrogradnost mogla bi dovesti do nekoliko žestokih rasprava u kojima se ništa ne može rešiti. Ne zaboravite da mudro birate reči, jer vam svađe mogu uzrokovati više stresa nego što je potrebno. Do završetka retrogradnog Marsa, bolje ćete razumeti kako da kanalištete svoje emocije u odnosu sa drugima.

Blizanci

Pixabay

Niko ovu retrogradnost ne oseća intenzivnije od osoba rođenih u ovom znaku. Proći ćete kroz neka ozbiljna putovanja ličnog razvoja i izlečićete svoj odnos sa sujetom.

Prolazite kroz neke unutrašnje nemire i probleme s duboko ukorijenjenim besom. Sve te potisnute frustracije koje ste držali nakupile su se tokom godina, ali zapamtite – ljutnja može biti neverovatna pokretačka snaga. Dopustite retrogradnom Marsu u Blizancima da vas nauči kako da kontrolišete svoj bes na način koji će na vas delovati zdravo i osnažujuće, a ne štetno.

Škorpija

Pixabay

Budući da vama vlada strastveni Mars, ova retrogradnost će sigurno drastično uticati na vas. Tokom ovog razdoblja žudite za intimnošću jednako intenzivno koliko je se i bojite.

Da Vas podsetimo:  AFORIZMI-ZAJEDNIČKA BEDA

Ova retrogradnost može vas naterati da preispitate način na koji poštujete i postavljate emocionalne granice. Međutim, ako osećate da ne dobijate ono što vam je potrebno, možda ćete to još više želeti. U život vam se mogu vratiti bivši ljubavnici ili kolege s posla.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime