Počinje rasplet naše tragedije

1
714

sp-gordijev-cvorPočinje rasplet naše agonije. Izdajnici su opkoljeni sa svih strana. Upleli su se u svoje laži i demagogiju. Konopac im se omotao sam oko vrata.

Briselske birokrate ga sve više steže. Traže od njih da uvedu sankcije Rusiji i da objave rat Putinu. Doveli su ih na vlast da prodaju i izdaju Srbiju.

Pristali su na izdaju. Čemu sada čuđenje? Kukaju na sve strane i zapomažu. Traže samilost i razumevanje naroda.

Ne nasedajte na njihove laži. Nema milosti za lažove i izdajnike! Vašington nesnosno pritiska i traži ispunjenje svih preuzetih obaveza. Brisel im steže kragnu. Priština otkriva sve njihove laži. Čeda Beda traži odmah da se izjasne.

Prelomna je tačka. EU nema alternativu! Traži uvođenje sankcija Rusiji.

Putin igra fer i korektno. Pruža ruku spasa izdajnicima. Ne zbog njih, nego zbog Srbije. Želi da nam pomogne, jer slede velike nevolje. Želi da bude uz nas. Poslao je Nikolaja Patruševa. Šefa Sveta za nacionalnu bezbednost. Najjačeg svog bezbednjaka i čoveka od poverenja. Iskusnog KGB igrača.

Patrušev je ludacima na vlasti u Beogradu ponudio da im ruske službe postave i ojačaju izbušene i korumpirane srpske službe bezbednosti. Ponudio im je da pomogne u stabilizaciji države Srbije. Pred moguće sukobe na Balkanu.

Režim u Beogradu je sve odbio.

Počinje rasplet naše agonije. Građani moraju da se uključe. I moraju da uzmu sudbinu države i nacije u svoje ruke. Političarima ne verujemo. Svi su prevaranti. Ne nasedajte na njihove laži. Okrenite se oko sebe. I potražite. Ruke. Novih ljudi. Koje su vam pružene.

branko-dragas-1-640x344-640x344-563x344

Branko DRAGAŠ

dragas.biz

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime