Podigli spomenik živom fašisti Vokeru

0
909

vokerVilijam Voker je direktni krivac za NATO žrtve Albanaca , 209 njih, kojima Albanci ne žele da podignu nikakav spomenik a veličaju fašistu Vokera koji je bio okidač za ubistvo tih albanskih civila.

Neshvatljivo je koliko su danas Albanci na Kosovu i Metohiji privrženi fašizmu, anticivilizaciji, antidemokratiji, antičovečanstvu… i svemu onome što se zove normalno.

Najnoviji čin Albanaca na Kosovu otkrivanje spomenika živom fašističkom Gebelsu u Račku, penzionisanom američkom generalu ubici i lažovu Vilijemu Vokeru samo je potvrda albanskoj privrženosti fašizmu i anticivilizaciji!

Voker je konstruisao laž u Račku, što je bio povod i okidač bombardovanja Jugoslavije 1999. godine. Na šakama 37 od 40 tela albanskih terorista metodom parafinske rukavice otkrivene su barutne čestice, što je dokaz da su poginuli neposredno pre smrti rukovali vatrenim oružjem, odnosno da su učestvovali u borbi, odnosno da su bili teroristi!

No, fašistički Gebels, Voker je pre istrage lansirao laž, da u Račku nisu ubijeni albanski teroristi već civili!?

Posle iznošenja dokaza Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom da su u Račku vođene borbe protiv albanskih terorista i da su poginuli bili pripadnici ilegalne terorističke OVK, iz optužbe protiv generala Nebojše Pavkovića, Vladimira Lazarevića i ostalih, ovaj slučaj je izbrisan.

Fašista i gebelsovac Voker je ortodoksnim lažima povukao okidač za NATO bombardovanje Jugoslavije. U tom fašističkom NATO bombardovanju na Kosovu je poginulo i 209 civila Albanaca! Ubio ih je direktno gebelsovac Voker!

Neshvatljivo je zašto su danas Albanci, i ovakvo Kosovo, privrženi toliko Americi, NATO – u, Vokeru… najvećim ubicama današnjice, kad se zna da su im upravo oni naneli najveća zla u poslednjih deceniju i po! Posledice tih zala Albanci i danas smrtno osećaju na Kosovu!

Da Vas podsetimo:  Nikoliću iz EU čestitali pobedu pre kraja izbora, Đukanoviću `čestitaju` poraz pre izbora

Evo činjenica:

NATO napad na konvoj kosovskih izbeglica na putu kod Đakovice, 14. aprila 1999.g. u zapadnom Kosovu je rezultirao ubistvo 73 i ranjavanje 36 civila Albanaca. Tada je ubijeno 23 albanska deteta a najmlađe među njima je imalo samo tri i po meseca!

Najveći NATO masakr pojedinačne „kolateralna štete“ se desio 14. maja 1999, kada je NATO avijacija bacila 10 bombi na selo Koriša, kod Prizrena, ubivši 87 civila Albanaca a više od 40 je ranjeno.
U bombardovanju zatvora Dubrava kod Istoka u Metohiji 19. i 21. maja 1999.g. poginulo je više od 40 zatvorenika Albanaca, od kojih 19, od 26 njih ukupno, su bili teroristi UČK!

I gle čuda civilizacije! Albanci ne žele da podignu spomenik svojim sunarodnicima, 209 njih civila, žene, dece…., koje su direktno ubili NATO – fašisti, albanski prijatelji, već podižu spomenik fašisti gebelsovcu koji je bukvalno naredio i povukao oroz za ubistva Albanaca i svih drugih ovde.

Amerikanci su odbili i da na ovim mestima ubistava Albanaca postave bilo kakvo spomen obeležje uz reči – “ Ne zanima nas takva istorija i Albanci su bezvredni“.

Od bačenih , zabranjenih, NATO kasetnih bombi, do sada je na KiM poginulo više od 115 Albanaca dok su 450 njih ostali trajni invalidi!? Spomenik fašisti i gebelsovcu penzionisanom američkom generalu ubici Vilijemu Vokeru u Račku istinski zastrašuje, ponižava i bruka civilizaciju i čovečanstvo uopšte!

Zoran Vlašković

www.kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime