Podrška nepodržavanjem!

1
1076

Ovde, zaista, „lud zbunjenog… Doputovaše ovi iz vrha rukovodstva Srpske iz Banjaluke u Beograd da čuju kako se Vučić i Nikolić slažu da se ne slažu sa održavanjem referenduma u Republici Srpskoj. Čudno je da Dodik i društvo nisu znali da Vučić i Nikolić igraju onako kako im sviraju oni koji su ih instalirali u Vladu Srbije i Predsedništbo Republike Srbije. Zašto su se uopšte sastajali, kada su mogli da se čuju telefonom i međusobno se unapred dogovore. Bilo je bolje da pomenutog sastanka uopšte nije bilo da Srbija uopšte nije komentarisala odluku Srpske da ide na referendum povodom Dana Republike Srpske.

Ponižavajuće je i krajnje je provokativno, podlo i pokvareno da se kaže kako će Srbi u Republici Srpskoj i institucije Srpske uvek imati podršku Republike Srbije, a da se prethodno učini sasvim suprotno, to jeste, da se toj istoj Srpskoj i njenim institucijama kaže da nemaju podršku Srbije. Iz svega je postalo više nego očigledno da u Srbije odluke donosi Bler i brojni drugi nametnuti savetnici u Vladi Srbije i Predsedništvu, a da predsednik Srbije i predsednik Vlade služe samo kao ikebana.

1 KOMENTAR

  1. Ma, čudo neviđeno! Složiše se interesi Vučića i Nikolića da neće podržati referendum u Srpskoj ali će podržati ( a možda i šetati i to ne sa dupetom uza zid) paradu pedera (i onih zbunjenih što ne znaju da li bi da budu muško ili žensko) i naravno zajedničkim snagama, i našim parama, podržaće i kampanju srbomržače ( i mizantropa) Hilari Klinton.
    Naš narod kaže – sličan se sličnom raduje , što ne mora da znači da su Vučić i Nikolić pederi ali je sigurno da sa Hilari imaju jednu zajedničku osobinu – rasturanje Srbije i gaženje Srba.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime